Stel je vraag

Vraag Maar Raak: over je volgende stap uit een zware tijd

woensdag 20 april 2022OnderNemerSplein Rotterdam

Aanmeldtermijn verstreken

1 op de 6 ondernemers denkt er alleen voor te staan met hun bedrijf in zware tijden. Ga je zelf als ondernemer – zakelijk / privé – door een zware tijd en wil je weer grip op je zaak? 
 Tijdens deze Vraag maar Raak sessie ontmoet je andere ondernemers in zwaar weer. Vertel wat jou is overkomen en wat je hulpvragen zijn. Als ondernemer ben je gewend het initiatief te nemen. En deze stap helpt je om jouw volgende stap te maken! Een specialist van KVK ondersteunt de sessie.

Op 20 april van 14.00 – 16.00 uur helpen we je op het OnderNemersPlein bij KVK Rotterdam graag verder met al je vragen! 

Wat levert deelname je op 

 1. Leer van andere ondernemers en hun ervaringen. 
 2. Andere ondernemers denken mee over oplossingen voor jouw situatie. 
 3. Maak gebruik van de kennis en het netwerk van KVK.
 4. Je gaat met oplossingsrichtingen, netwerkcontacten, ideeën en inspiratie naar huis.

We helpen je verder met je volgende stap

Nederland is weer zo goed als open. Goed nieuws voor jou als ondernemer. Onze adviseurs hebben meer dan 100.000 gesprekken gevoerd met ondernemers die met hun bedrijf door een zware tijd zijn gegaan. We hebben geluisterd en geholpen. Weet ook dat er allerlei partijen bestaan om je te ondersteunen. Dus stel ons je vragen. Passend bij jouw situatie verwijzen we je door naar extra coaching en ondersteuning. Je kunt hierna altijd zelf verder met je volgende stap.

Direct aan de slag 

Heb je nu gelijk een vraag, waar je graag bij geholpen wilt worden? Bel dan met een van onze deskundige adviseurs van het KVK Adviesteam: 0800 21 17  Je kunt ook naar KVK.nl/zwaar-weer gaan en zelf aan de slag met stappenplannen. Onze routewijzer helpt je eventueel verder met een stappenplan die het best aansluit op jouw situatie.

 • Locatie

  OnderNemerSplein Rotterdam

  Blaak 40

  3011 TA Rotterdam

  Open in Google Maps
 • Datumwoensdag 20 april 2022
 • Tijd14:00 - 16:00 uur
 • PrijsGratis

Aanmeldtermijn verstreken