Inloopdag OnderNemerSplein Rotterdam

Reserveer donderdag 14 maart in je agenda, want we hebben een inspirerende Inloopdag gepland op het OnderNemerSplein in Rotterdam. We nodigen je uit om tussen 9.00 en 17.00 uur deel te nemen. Vooraf aanmelden kan, maar is niet verplicht.

Op deze Inloopdag krijg je gelegenheid om persoonlijk in gesprek te gaan met ervaren adviseurs van partners op het OnderNemerSplein. Aarzel niet om al je ondernemersvragen te stellen, variërend van ondernemingsplannen en belastingzaken tot uurtarieven, merken, octrooien, het starten vanuit een uitkering, en financiële vraagstukken.

Aan wie kun je je vragen stellen?

De Belastingdienst, UWV, Qredits, St. Ondernemersklankbord, Gemeente Rotterdam, Bureau Benelux voor de Intellectuele Eigendom, Regionaal Bureau Zelfstandigen, Hogeschool Rotterdam, Gemeente Drechtsteden en KVK heten je van harte welkom.

Kennislunchsessie

De Gemeente Rotterdam organiseert op deze Inloopdag, van 12.15 tot 13.00 uur, een boeiende kennislunchsessie met de Rotterdamse zakenvrouw Richel Monpellier. Zij deelt haar ondernemersreis van de afgelopen vijf jaar. Verwacht diepgaande inzichten, waardevolle lessen en praktische tips voor startende ondernemers. Een inspirerende sessie, luchtig gepresenteerd en natuurlijk in een positieve flow.

Aanwezig?

Laat ons weten of je van plan bent langs te komen via de aanmeldknop, zodat we ervoor kunnen zorgen dat er een heerlijke kop koffie voor je klaarstaat.

Wat kan je verwachten?

Op één dag antwoord op al je vragen over jouw bedrijf van ervaren adviseurs maar ook de kans om andere (startende) ondernemers te ontmoeten.  

De Inloopdag biedt een uitgelezen kans voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Ontmoet gelijkgestemden, deel ideeën uit en krijg waardevolle inzichten van ervaren adviseurs.

Details
  • OnderNemerSplein Rotterdam, Blaak 40, 3011 TA Rotterdam
  • 14 maart 2024
  • 09:00 - 17:00 uur
  • Gratis