Veilig digitaal ondernemen

KVK Cybersecurity

  • hoe beveiligen andere ondernemers hun bedrijf digitaal
  • de hacker vertelt: leer hoe u optimaal in actie komt in uw eigen bedrijf
  • ga aan de slag met de 10 stappen voor een digitaal veilig bedrijf

Ontdek mogelijkheden om uw digitale veiligheid te verbeteren

Twee op de vijf ondernemers wordt getroffen door een vorm van cybercrime! Dit leidt in veel gevallen tot financiële schade. Denk aan onbereikbare websites, gijzelsoftware die noodzakelijke bedrijfsgegevens versleutelt of diefstal van gevoelige informatie. Het is dus heel dichtbij. Digitale veiligheid heeft niets te maken met de grootte van het bedrijf. Iedereen met een klantenbestand en bankgegevens is een potentieel doelwit. En criminelen gaan steeds geraffineerder te werk.

Programma per locatie

Bezoek de KVK Cybersecurity in Amsterdam (14 mei), Arnhem (16 mei) of Rotterdam (15 mei). Volg aanvullend het live webinar en chat mee (17 mei).

Amsterdam     Arnhem     Rotterdam     Webinar

De hacker vertelt…

Hackers nemen u in een interactieve sessie mee in de praktijk van cybercriminaliteit. Zij laten zien hoe een kwaadwillende hacker kan inbreken en wat de consequenties zijn als uw bedrijf wordt lamgelegd. U hoort ook het persoonlijke verhaal van een ondernemer die hierdoor getroffen werd.

Direct aan de slag

U gaat naar huis met praktische tips en tricks, die direct in uw bedrijf toepasbaar zijn. De volgende ochtend kunt u de eerste stap zetten naar een betere beveiliging van uw bedrijf. ‘Cybersecurity’ klinkt moeilijk en onbereikbaar, maar er is veel dat u zelf kunt regelen.

Webinar

Tijdens het live webinar 'Een digitaal veilig bedrijf, hoe pakt u dat aan?' op donderdagavond 17 mei besteden experts Stan Hegt en René van Etten aandacht aan de factor mens bij digitale veiligheid. Het bedrijf van ondernemer Frank Landhuis (Almi) is doelwit geweest van een digitale aanval. Hij vertelt over zijn ervaringen in deze periode. Ook het onderwerp veilig online ondernemen via website of webshop komt aan de orde. Deelnemers kunnen hun vragen live stellen aan het chatteam. Deze worden direct aan tafel besproken.

Naar het online programma