Slim aan de slag als internationaal ondernemer

donderdag 28 juni 2018OnderNemerSplein Rotterdam

Aanmeldtermijn verstreken

Heeft u plannen om te starten met internationaal ondernemen? Zorg dan dat u de bijeenkomst Slim aan de slag met starten als internationaal ondernemer niet mist. Ontdek uw mogelijkheden en ga direct aan de slag. Stel uw eigen programma samen, volg korte kennissessies en deel uw ervaringen met andere starters. Aan het eind van de avond weet u wat u de dag erna kunt doen om goed voorbereid van start te gaan.

Programma

We starten om 19.00 uur met een gezamenlijke sessie. Daarna volgt een keuzeprogramma met korte kennissessies in 4 rondes. Bij iedere ronde kunt u kiezen uit verschillende onderwerpen die u verder helpen bij het starten met internationaal ondernemen. Gedurende de avond is er voldoende gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken waar u uw persoonlijke vragen kunt stellen aan de partners van het OnderNemerSplein. Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Bekijk het volledige programma

Kunt u niet wachten en wilt u alvast kennis opdoen?

Tijdens evenementen kunt u via de Onsapp collega ondernemers ontmoeten, stemmen en op de hoogte blijven van de activiteiten van het OnderNemerSplein. Download nu alvast deze gratis app, dan kunt u direct zien welke collega ondernemers u gaat ontmoeten.

Download de iOS Onsapp

Download de Android Onsapp
 • Locatie

  OnderNemerSplein Rotterdam

  Blaak 40

  3011 TA Rotterdam

  Open in Google Maps
 • Datumdonderdag 28 juni 2018
 • Tijd19:00 - 22:30 uur
 • PrijsGratis

Aanmeldtermijn verstreken