Groningen, 20 augustus

Vraag Maar Raak-sessie: Klanten vinden en binden

Run je al een tijdje je eigen onderneming, maar vind je het nog lastig om genoeg nieuwe klanten te vinden of te behouden? Ben je op zoek naar advies, tips en inspiratie om meer opdrachten te krijgen en online zichtbaar te zijn? Ga in gesprek met andere ondernemers en een KVK-adviseur en vraag maar raak! 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Vraag Maar Raak-sessie ‘Klanten vinden en binden’ bedenk je vooraf een aantal vragen waar je graag antwoord op wilt hebben. Zoals ‘Hoe verkoop ik mezelf?’ en ‘Hoe vind ik nieuwe opdrachten?’ of ‘Hoe krijg ik meer volgers op social media?’ Jouw vragen leg je voor aan de andere ondernemers en de KVK-adviseur in de bijeenkomst. Je gaat met een berg aan tips, netwerkcontacten, ideeën en inspiratie naar huis, klaar om aan de slag te gaan met je marketingplan. 

Voor wie?

Deze Vraag Maar Raak-sessie is voor zzp’ers die zes maanden tot vijf jaar geleden zijn gestart en op zoek zijn naar manieren om meer klanten of opdrachten te vinden. 

Programma

TijdActiviteit
13:00 uurInloop bij het OnderNemerSplein in Groningen
13:15 uurStart sessie (tussendoor is er een pauze)
16:30 uurMogelijkheid om te netwerken

Na de sessie kun je op het OnderNemerSplein met elkaar napraten. 

Wat levert deelname op?

  • Je leert van andere ondernemers wat zij doen om klanten te vinden en wisselt tips en tricks met elkaar uit.
  • Deelnemers denken vanuit verschillende invalshoeken met je mee over oplossingen voor jouw vraagstuk.
  • Je ontmoet nieuwe netwerkcontacten.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!Komt de Vraag Maar Raak-sessie van dinsdag 20 augustus je niet uit? Kom dan op 17 juli naar Amsterdam, op 24 juli naar Rotterdam, op 1 augustus naar Arnhem of op 6 augustus naar Eindhoven.

Details

  • OnderNemerSplein, Leonard Springerlaan 15, 9727 KB Groningen
  • 20 augustus 2024
  • 13:00 - 16:30 uur
  • Gratis