Enterprise Europe Network

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een Europese partner? Dan biedt het Enterprise Europe Network (EEN) u uitstekende kansen op de juiste match. Binnen dit netwerk werken ruim 600 partijen nauw samen om voor u de juiste verbinding te leggen. Ruim 3.000 professionals verdeeld over ruim 40 landen bieden u ondersteuning tijdens uw zoektocht. De Kamer van Koophandel trekt in dit traject samen op met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Stap voor stap helpt de KvK u:

  • meer inzicht te krijgen in de knelpunten en potentie van uw onderneming in relatie tot uw internationale groeimogelijkheden;
  • uw bedrijf te verbinden met Europese bedrijven en met de internationale kenniswereld. Dit leidt vaak tot innovatie en international business development;
  • uw exportambitie te realiseren door middel van gerichte matchmaking en grensoverschrijdend zakendoen.

Team work

Het Enterprise Europe Network team van de Kamer van Koophandel telt 24 specialisten die u graag helpen bij het vinden van de juiste internationale partner. Via dit team kunnen we uw bedrijf, propositie en behoefte nog beter onder de aandacht brengen om tot de juiste oplossing voor uw bedrijf te komen. Het team heeft een hoge sector specialisatie, werkt landelijk en is aangesloten bij 17 verschillende Enterprise Europe Network sectorgroepen. Het team heeft een directe verbinding met een groot aantal adviseurs in het Netwerk en Europese clusters en faciliteert voor uw bedrijf clustervorming op internationalisering gerichte collectieven in de Topsectoren.

Deelnemen aan het Enterprise Europe Network?

Meld u aan bij de Kamer van Koophandel en een van de collega's van het EEN team neemt contact met u op.

Ja, ik doe mee!

Databank zakenpartners

In de Databank zakenpartners staan ondernemers die op zoek zijn naar agenten, distributeurs of productiepartners. Of naar partners voor technologische ontwikkeling, licentieovereenkomsten en R&D. Er staan duizenden (anonieme) profielen in uit ruim 60 landen. Bekijk de Databank zakenpartners en vindt eenvoudig uw nieuwe internationale zakenpartner.

Matchmaking

Het Enterprise Europe Network organiseert regelmatig matchmaking events tijdens internationale vakbeurzen. De deelnemende ondernemers ontmoeten dan internationale zaken- en samenwerkingspartners via een persoonlijk afsprakenprogramma op maat.

Ervaringen van ondernemers

Ook benieuwd naar de ervaringen van andere ondernemers met Enterprise Europe Network? Lees een aantal praktijkverhalen van ondernemers die u zijn voorgegaan.

Thema

Internationaal ondernemen

Voor wie?

ondernemers die een internationale partner zoeken

Een initiatief van