De MKB Innovatie Top 100!

MKB Innovatie Top 100: grootste innovatieprijs!

De Kamer van Koophandel stimuleert ondernemers te groeien en innovatie is daar een belangrijke pijler van. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB in staat is. Innovatieve ondernemers jagen de economie aan met vernieuwingen.

De Kamer van Koophandel presenteert jaarlijks de allermooiste innovatie-etalage van Nederland: de MKB Innovatie Top 100! De MKB Innovatie Top 100 is een unieke gelegenheid om de zichtbaarheid van uw innovatie en bedrijf te vergroten en biedt vernieuwers in het MKB dé springplank naar kennis en nieuwe netwerken!

Dag van de innovatie

Op 29 september, tijdens de Nationale Dag van de Innovatie, wordt bekend gemaakt hoe de MKB Innovatie Top 100 van dit jaar eruit ziet en wie de ranglijst mag aanvoeren. En al op 5 juli maken we de 100 meest innovatieve ondernemers van Nederland bekend (in alfabetische volgorde) tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Wat levert deelname ondernemers op?

  • Ze krijgen toegang tot nieuwe netwerken, die nog niet bekend zijn of onbereikbaar lijken. Denk bijvoorbeeld aan ministeries, provincies, kennisinstellingen, maar ook andere ondernemers.
  • Ze krijgen veel aandacht in landelijke, lokale en regionale media en van de vakpers.
  • Ze krijgen toegang tot mogelijke vernieuwingen en nieuwe product- en marktcombinaties: ondernemers uit de MKB Innovatie Top 100 worden namelijk gestimuleerd samen te werken.

Bijkomend voordeel: Ondernemers uit de MKB Innovatie Top 100 constateren dat een nominatie leidt tot interne trots binnen het eigen bedrijf. Ondernemers gebruiken de MKB Innovatie Top 100 vaak als springplank naar nog meer succes. Genomineerden en winnaars van de MKB Innovatie Top 100 worden gezien als rolmodel voor hun regio en sector. Ze worden vaker gevraagd (onder andere door de media) naar hun succes, visie en ideeën.

Thema

Innovatie

Voor wie?

De MKB Innovatie Top 100 is er voor innovatieve ondernemers uit het midden-en kleinbedrijf die verder willen groeien en die een innovatief product of dienst met succes op de markt hebben gebracht.

Meer informatie?

Bekijk de website

Een initiatief van