Met Mijn eenmanszaak pas je 24/7 je gegevens aan

Je eenmanszaak staat ingeschreven in het Handelsregister van KVK. Vanaf nu kun je als eigenaar je uittreksel inzien door in te loggen met DigiD. Zo kun je meteen controleren of je inschrijving nog klopt. En online wijzigingen direct doorgeven. Wel zo handig.

Het Handelsregister is de basisregistratie van alle bedrijven en rechtspersonen en biedt je rechtszekerheid bij het zakendoen. In het Handelsregister zie je namelijk met wie je te maken hebt, wie tekeningsbevoegd is en of er misschien sprake is van een faillissement. Het Handelsregister is hierdoor een waardevolle bron van informatie voor zakelijke (toekomstige) relaties. Daarom is het belangrijk dat jouw ondernemingsgegevens altijd kloppen.

Houd je gegevens actueel

De ondernemingsgegevens die je online ziet, komen overeen met jouw gegevens op het uittreksel Handelsregister. Zo controleer je gemakkelijk of de informatie van je eenmanszaak nog actueel is. En kun je direct je ondernemingsgegevens doorgeven, zoals je post- of bezoekadres.

Snel, gratis en veilig

Met Mijn eenmanszaak controleer je snel en gratis je registratie. Je logt in met je DigiD bij Mijn eenmanszaak. Dit is nodig om je identiteit vast te stellen. Mijn eenmanszaak is veilig in gebruik. Door in te loggen met DigiD heb alleen jij toegang tot je eigen KVK-gegevens.

Alleen voor eenmanszaken beschikbaar

Het inzien van gegevens via Mijn eenmanszaak is alleen voor eenmanszaken beschikbaar. In de toekomst kun je ook gegevens van overige rechtsvormen inzien zoals een bv, vof, vereniging of stichting.

Bekijk online de gegevens van je eenmanszaak

Ben jij benieuwd of je ondernemingsgegevens nog actueel zijn? Ga naar Mijn eenmanszaak en log in met DigiD. Kies je eenmanszaak om je gegevens eenvoudig en gratis te bekijken.

Kwaliteit Handelsregister verbeteren

Als ondernemer controleer je jouw gegevens heel eenvoudig in Mijn eenmanszaak. En je kunt meteen een wijziging doorgeven. Zo help je mee om de kwaliteit van het Handelsregister te verbeteren.

InfoPage