Weten hoe je ervoor staat? Test de MKB Diagnosetool

Door de coronacrisis stellen ondernemers zich de vraag hoe toekomstbestendig hun bedrijf is. Misschien heb jij je de afgelopen maanden ook wel afgevraagd: waar sta ik met mijn bedrijf? En welke potentie ligt er in de toekomst? Of misschien twijfelde je zelfs om je bedrijf voort te zetten. Keuzes waarbij een adviesrapport je kan helpen.

MKB Diagnosetool

De nieuwe MKB Diagnosetool kan je dit bedrijfsadvies geven. Het advies is gebaseerd op verschillende analyses. Onder andere van jou als ondernemer, jouw bedrijf en ook van de markt. Deze elementen samen vormen een gefundeerd advies. Dit advies geeft je houvast in de keuze die je maakt voor de toekomst van je bedrijf.

Wij zoeken testers

Zoals gezegd, de tool is nieuw. En ondanks dat de techniek werkt, en het advies al goed in elkaar steekt, zoeken we testers. Waarom? Om erachter te komen of de tool gebruiksvriendelijk en begrijpelijk is. En ook willen we checken of de inhoud aansluit bij de behoeftes van ondernemers.

Test mee en help ons verder

Via de KVK Nieuwsbrief voor mkb'ers heb je deze uitnodiging ontvangen. We willen vragen om de tool te testen. Een win-winsituatie: jij krijgt gratis advies en wij kunnen de tool optimaliseren dankzij jouw feedback.

Een paar dagen na het invullen van de tool bellen wij jou op om te vragen hoe jouw ervaring was met de MBK Diagnosetool. Zo helpen we samen ondernemend Nederland. Help je mee?

Ja, ik test mee

KVK en Qredits

Bedankt voor jouw medewerking namens KVK en Qredits én alle ondernemers die na jou gebruik gaan maken van de MKB Diagnosetool.

InfoPage