KVK Financieringsdesk

Wilt u meer weten over geldzaken in uw onderneming? Stel dan uw vraag aan de KVK Financieringsdesk via 0800-1014. Iedere werkdag helpen gespecialiseerde en ervaren adviseurs u persoonlijk verder. U krijgt onafhankelijk advies over verschillende financieringsvormen, pensioen, administratie en financiële planning. Ook kunnen zij u in contact brengen met passende investeerders en adviseurs.

Financiering vinden

Het vinden van financiering begint met een goede voorbereiding. Heeft u een ondernemingsplan, inclusief een financieel plan, opgesteld? En blijkt daaruit dat u geld nodig heeft? Dan zijn er verschillende manieren om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen:

Een handig hulpmiddel hierbij is de Wegwijzer slimmer financieren. Hiermee krijgt u snel en eenvoudig overzicht van alle benodigde financieringsbronnen voor uw bedrijf.

Fink

Via Fink kunt u een intake starten bij verschillende financiers en platforms. U moet daarvoor via een formulier een aantal standaard-gegevens opgeven die nodig zijn voor de verkenning van uw financieringsmogelijkheden. Binnen maximaal drie werkdagen krijgt u een eerste reactie.

Financiering: waar begint u?

Bekijk in deze video waar u moet beginnen om financiering te zoeken voor uw bedrijf.

Bron: ondernemersplein.kvk.nl

Eén antwoord van de overheid

InfoPage