KVK Start Events

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf. Het eerstvolgende event is op donderdag 16 februari 2023. Tijdens dit event staat het onderwerp marketing centraal.

Meld je gratis aan
KVK Start Events

Begin met een voorsprong

KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers.

KVK Start Event op 16 februari

Het eerstvolgende event is op donderdag 16 februari en vindt online plaats. Tijdens dit event gaan we het hebben over marketing. Hoe maak je een goed marketingplan? En hoe zorg je dat dit marketingplan jou uiteindelijk nieuwe klanten oplevert?

Tips en inspiratie

Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden. Samen met tips en inspiratie om direct toe te passen binnen je bedrijf.

KVK Start Event over marketing

Donderdag 16 februari 2023 | 20.00 – 21.30 uur | online

Het starten van een eigen bedrijf is niet alleen spannend en leuk, maar brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens het KVK Start Event op 16 februari geeft KVK antwoord op al jouw vragen rondom marketing. Van de belangrijkste marketingtrends voor ondernemers, tot het maken van een eigen marketingplan. Volg dit online programma 16 februari en leg de marketing basis voor jouw eigen bedrijf.

Onder leiding van presentator Annemarie Brüning gaan gasten Alexander Wijninga (Watermelon), Susanne van Nierop (Adformatie) en KVK-adviseur Astrid Feitsma in gesprek over het thema Marketing. Van het opstellen van een doordacht marketingplan, tot het bepalen van je marketingstrategie.

Marketingtips van Alexander Wijninga

Als iemand weet dat ondernemen over vallen en opstaan gaat, is het Alexander Wijninga. De oprichter van het klantenservice platform Watermelon, werd geroemd als ondernemer, maar ging ook al een keer failliet. Alexander gaf niet op. Het klantenservice platform Watermelon is daarom nu terug van weggeweest. Hoe je opveert na tegenslagen en hoe je jouw product of dienst vermarkt, leer je van deze ondernemer tijdens het KVK Start Event.

Marketingtrends van Adformatie-hoofdredacteur Susanne van Nierop

Als je begint met ondernemen, wil je jouw product of dienst goed in de markt zetten. Grote bedrijven als Coolblue, Bol.com en Rituals, zijn er groot mee geworden. Het marketing vakblad Adformatie schrijft over dit soort bedrijven. Ook volgen zij de belangrijkste marketingtrends van nu op de voet. Hoe je met jouw marketingplan anno 2023 het verschil kan maken, vertelt Adformatie-hoofdredacteur Susanne van Nierop op 16 februari.

Breakout-sessies

Na de plenaire uitzending zijn er break-out sessies waar je jouw vragen kan stellen aan onze gasten.

Bekijk het programma