KVK Start Events

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf. Het eerstvolgende event is op dinsdag 18 april 2023. Tijdens dit event staat het onderwerp belastingen en administratie centraal.

Meld je gratis aan
KVK Start Events

Begin met een voorsprong

KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers.

KVK Start Event op 18 april

Het eerstvolgende event is op dinsdag 18 april en vindt online plaats. Tijdens dit event gaan we het hebben over belastingen en administratie. Van het sturen van je facturen, tot het doen van belastingaangifte.

Tips en inspiratie

Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden. Samen met tips en inspiratie om direct toe te passen binnen je bedrijf.

KVK Start Event over belastingen en administratie

Dinsdag 18 april 2023 | 20.00 – 21.15 uur | online

Het starten van een eigen bedrijf is niet alleen spannend en leuk, maar brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens het KVK Start Event op 18 april geeft KVK antwoord op al jouw vragen rondom belastingen en administratie. Van het sturen van je facturen, tot het doen van belastingaangifte. Volg dit online programma 18 april en leg een goede basis voor jouw eigen bedrijf.

Onder leiding van presentator Annemarie Brüning gaan gasten Milou Stroek (Highway), Ferry Hoogerheijde (Belastingdienst) en KVK-adviseur Astrid Feitsma in gesprek over het thema belastingen en administratie. Een goede financiële administratie is de basis van je bedrijf. En op deze manier heb je ook veel inzicht in hoe je onderneming loopt. Maar hoe doe je dat en waar moet je rekening mee houden? Bekijk deze livestream en je weet wat je nodig hebt voor een goede financiële basis van je bedrijf.

De tips van ondernemer Milou Stroek

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van wat er in je bedrijf gebeurt. Ook als het gaat om de cijfers. Want als je daar goed zicht op hebt, kun je je bedrijf juist verder brengen. Met die gedachte heeft Milou Stroek haar bedrijf Highway opgericht. Een software tool die ondernemers inzicht geeft in cijfers en de groei van hun bedrijf. Ze is al sinds haar 19e ondernemer, maar moest 6 jaar later een faillissement indienen. Dit heeft haar juist geïnspireerd om Highway te beginnen en zo andere ondernemers te helpen.

Meer informatie

Belastingzaken voor starters

Als je je administratie of belastingen gaat doen, dan zijn er een aantal eisen waar je op moet letten. Ferry Hoogerheijde is als voorlichter/coördinator startersvoorlichting werkzaam bij de Belastingdienst. Hij is al jaren actief betrokken bij het uitleggen van fiscale onderwerpen. Dat doet hij door middel van presentaties en webinars. Maar nu ook via een podcast en website speciaal voor starters.

Meer informatie