KVK Start Events

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf. Het eerstvolgende event is op donderdag 8 september. Tijdens dit event staat online ondernemen centraal.

Meld je gratis aan
KVK Start Events

Begin met een voorsprong

KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers.

KVK Start Event op 8 september

Het eerstvolgende event is op donderdag 8 september en vindt online plaats. Tijdens dit event krijg je tips over online ondernemen, zoals over het starten van een webshop, privacy, veilig betalen, klantbeleving en zichtbaarheid.

Tips en inspiratie

Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden. Samen met tips en inspiratie om direct toe te passen binnen je bedrijf.


KVK Start Event over online ondernemen

Donderdag 8 september | 10.00 – 11.30 uur | online

Te gast is Martijn Hos van Thuiswinkel.org. Als belangenvereniging voor webshops beantwoordt Thuiswinkel.org alle vragen van ondernemers met een online winkel. Denk aan specifieke wet- en regelgeving voor deze groep ondernemers. Hoe zit het bijvoorbeeld met retourneren?

Ook Yvette Draijer is te gast. Zij is de oprichter van Teasy, een webshop voor erotische producten. Yvette begon haar bedrijf in 2021, midden in coronatijd. We vragen haar hoe je een internetbusiness bouwt, waar je allemaal rekening mee moet houden als je online gaat ondernemen en hoe ze omgaat met de privacy van haar klanten.

Meer informatie  Meld je gratis aan