KVK Startersweek

Wil jij een bedrijf starten? Of ben je net gestart? Mis dan niks van de KVK Startersweek van 27 maart t/m 3 april. Alle kennis en informatie die je nodig hebt voor een slimme start van je bedrijf. Op locatie en op KVK.nl. Meld je gratis aan voor één of meerdere onderdelen en stel je eigen programma samen.

Meld je aan

Chat

Alles voor een slimme start van je bedrijf

Volg webinars of bezoek een event in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Arnhem of Groningen.
Stel je eigen programma samen door je aan te melden voor één of meerdere onderdelen.

Annic ten Duis

Annic ten Duis, adviseur voor ondernemers, vertelt over haar start tijdens het webinar op vrijdag 27 maart. Annic is al meer dan 17 jaar ondernemer en heeft verschillende bedrijven gehad. Naast adviseur is ze ook spreker, heeft ze een boek over ondernemen uitgebracht en deelt zij haar tips op haar YouTube-kanaal. Luister naar de ervaringen van Annic over succesfactoren van het ondernemerschap, maar ook de valkuilen.

Marc de Hond

Marc de Hond, theatermaker, spreker & presentator, is aanwezig op de KVK Startersdag in Utrecht op zaterdag 28 maart. Zijn loopbaan bracht hem van succesvol internetondernemer tot radio dj, tv-presentator en rolstoelbasketbalspeler. Hij schreef een boek over hoe zijn leven veranderde nadat hij een dwarslaesie kreeg. Tijdens de KVK Startersdag vertelt hij over het omgaan met tegenslagen en hoe jij dit kunt toepassen bij het ondernemen.

Sharon Hilgers

Sharon Hilgers, eigenaresse van My Jewellery, is aanwezig op de KVK Startersdag op dinsdag 31 maart in Amsterdam. Ze is gestart vanuit huis en doorgegroeid naar een bedrijf met meer dan 200 werknemers. Haar merk is gegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel met klanten en verkooppunten door heel Nederland. Sharon vertelt tijdens de KVK Startersdag over haar ervaringen (zowel positief als negatief) tijdens haar ondernemerschap.

Mede mogelijk gemaakt door:

Logo van KVKLogo van BelastingdienstLogo van Digitale werkplaatsLogo van Interpolis GlashelderLogo van MKB Recht