KVK webinars ­grip op schulden

Heeft jouw bedrijf schulden en krijg je moeilijk grip op je financiële situatie? Tijdens de KVK webinars grip op schulden vertellen ondernemers en experts hoe je schulden kunt aanpakken. Meld je hieronder aan voor een of meer webinars.

KVK webinar Grip op schulden

Pak je schulden aan

Grip op je schulden

Deze webinars helpen je om grip op je schulden te krijgen. Ook als je niet weet of je schulden problematisch zijn, is het goed om je aan te melden.

Start- en eindtijd

Ieder webinar start om 19.00 uur en duurt maximaal een uur. Vanaf 18.50 uur ben je welkom in de online Teams meeting.

Anoniem deelnemen

Tijdens de webinars kun je in de chat anoniem vragen stellen aan KVK-Adviseurs.

KVK Webinars grip op schulden

KVK webinar Hoe krijg ik controle over mijn schulden?

De eerste stap om schulden op te lossen begint bij het herkennen van financiële problemen en het in kaart brengen van je financiële situatie. Na dit eerste webinar herken je de signalen in jouw bedrijf, kun je een financieel overzicht maken van je situatie en weet je welke organisaties je daarbij kunnen helpen. Zo kun je een passende oplossing bepalen.

Bekijk hier het webinar

KVK webinar Hoe kan ik mijn schulden zelf aanpakken?

Tijdens dit webinar leer je van experts hoe je zelf schulden aanpakt door met schuldeisers in gesprek te gaan en betalingsafspraken te maken. Er zijn verschillende schuldhulporganisaties die je hierbij kunnen helpen. Ondernemers vertellen hoe zij hun schulden aanpakken.

Bekijk hier het webinar

KVK webinar Van welke schuldhulptrajecten kan ik gebruik maken?

Er zijn verschillende regelingen waarmee je schulden kunt aanpakken of oplossen. In dit webinar leer je van welke trajecten en regelingen je gebruikt kunt maken; het minnelijk traject, WSNP, WHOA en faillissement. Ook kom je erachter welke schuldhulporganisaties je kunnen helpen en begeleiden.

Bekijk hier het webinar

KVK webinar Hoe maak ik een doorstart of stop ik gecontroleerd? | 5 juli 2022

Sommige ondernemers gaan door nadat schulden zijn aangepakt. Toch twijfelt 10% van de ondernemers weleens om te stoppen. In dit laatste webinar leer je hoe je een doorstart maakt of je bedrijf gecontroleerd beëindigt.

Meld je gratis aan  Meer informatie

Video: Hoe krijg je grip op schulden?