Wij verbeteren deze website continu. Veel van deze verbeteringen doen we op basis van uw feedback, om daarmee onze producten en diensten beter af te stemmen op uw wensen. Hier leest u wat er onlangs is vernieuwd.

Nieuwe Mijn Start-omgeving

De omgeving van Mijn Start is in een nieuw jasje gestoken zodat het aansluit op de nieuwe vormgeving die we op kvk.nl aan het doorvoeren zijn. Ook de techniek achter Mijn Start is vernieuwd. De komende tijd gaan we deze omgeving verder ontwikkelen voor een meer gepersonaliseerde dienstverlening.

Landingspagina Advies en Informatie vernieuwd

De landingspagina Advies en Informatie was aan een nieuw ontwerp toe en heeft daarom een nieuwe look-and-feel gekregen.

Nieuw ontwerp evenementenpagina's 

Onze evenementenpagina's hebben een nieuw ontwerp gekregen waardoor de informatie nu overzichtelijker wordt gepresenteerd. In de vernieuwde agenda vindt u een verbeterd overzicht van alle door ons georganiseerde evenementen.

Inschrijven, uitschrijven en wijzigen eenvoudiger gemaakt

Voor het inschrijven, uitschrijven van een bedrijf en het wijzigen van uw bedrijfsgegevens kunt u vanaf nu de vernieuwde flows gebruiken: www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/.

Uittreksel en In het kort nu ook responsive

De producten Uittreksel en In het kort zijn vanaf nu responsive zodat deze ook op mobiel en tablet goed schaalbaar en leesbaar zijn. De komende tijd worden de overige producten ook responsive gemaakt.

Kvk.nl geheel aangeboden via https

Voortaan ziet u in de adresbalk van alle pagina’s op onze website https staan. De complete website kvk.nl wordt nu aangeboden via https. Hierdoor is de website beter vindbaar en nog veiliger dan het al was.
https

Het wijzigen van functionarisgegevens nu ook via webformulier

Het is nu mogelijk om via een webformulier alle gegevens van een functionaris, behalve functie, te wijzigen. Dit webformulier vervangt hiermee grotendeels het PDF-formulier 16. Voor het doorgeven van een functiewijziging van een functionaris kunt u het PDF formulier gebruiken.

De overdracht van een onderneming kan nu via een digitaal formulier

Als u uw onderneming overdraagt aan een andere partij dan kunt u dat doorgeven via een webformulier.

Doorgeven of wijzigen volmacht kan nu via een digitaal formulier

U kunt een volmacht of een wijziging daarin voortaan doorgeven via een webformulier.

Homepage responsive gemaakt

De homepage van kvk.nl is schaalbaar gemaakt. Daarmee is deze beter te bekijken en gebruiken op een smartphone of tablet. Ook maken we in etappes de bestelpagina's van producten zoals het uittreksel responsive.

Postadres laten vervallen

In het webformulier voor het wijzigen van een adres is het nu ook mogelijk om een postadres te laten vervallen. U doet dat door in het formulier voor het wijzigen van een adres een vinkje aan te zetten bij 'Gebruik het bezoekadres als postadres'.

Doorgeven wijziging of uitschrijving makkelijker gemaakt

Als u een wijziging wilt doorgeven of uw bedrijf wilt uitschrijven, en u kiest in de formulierenwijzer voor wijzigen of uitschrijven, dan vult u daar voortaan eerst uw bedrijf of rechtspersoon in. Vervolgens krijgt u alleen nog maar de mogelijkheden te zien die passen bij uw rechtsvorm, en niet meer alle mogelijke wijzigingen of uitschrijvingen die bij de KvK kunnen worden doorgegeven. Hierdoor kunt u makkelijker uw keuze maken en is de kans kleiner dat u uw wijziging per ongeluk via het verkeerde formulier doorgeeft.

Bedrijvenzoeker

Meer verbeteringen op www.kvk.nl

Bekijk vorige verbeteringen

Contact

Heeft u suggesties voor kvk.nl? We ontvangen ze graag! Laat ons weten wat u vindt via de groene 'Geef uw mening'-knop aan de rechterkant of via 'Heeft deze informatie u geholpen?' onderaan deze pagina.

U kunt ook contact met ons opnemen via mail of telefoon.