De brug naar ondernemers

De KvK is partner bij publiek-private samenwerking. Wij vormen het eerste aanspreekpunt voor ondernemers en zijn op de hoogte van wat hen beweegt. Daarbij beschikken wij over uitgebreide expertise op het gebied van starten, innoveren, zzp’ers, internationaal ondernemen, financiering en fraude.

De KvK verbindt relevante partijen met elkaar. Wij zorgen voor een goede inbedding van regionale initiatieven en een efficiënte aansluiting met nationale verbanden.

Ondernemen naar een hoger plan

Start-ups en scale-ups zijn belangrijk voor economische groei en nieuwe economische activiteit. De verbinding tussen beide is cruciaal. De KvK heeft toegang tot (inter)nationale netwerken en data en kan daardoor binnen publiek-private betrekkingen het ondernemen naar een hoger plan tillen. Zie bijvoorbeeld: Bruisende Binnensteden, NLgroeit en Startup Delta.

Initiatieven in de regio

Er is steeds meer oog voor de potentie van ondernemerschap in de regio en het belang van decentrale initiatieven om dit te stimuleren. Regionale evenementen en het fysieke Ondernemersplein blijven dan ook cruciaal in onze dienstverlening.

Internationaal zakendoen

Nederlandse bedrijven hebben volop kansen over de grens. Met onze dienstverlening en relevante producten leveren we een unieke bijdrage aan de kennis en vaardigheden van ondernemers op het gebied van internationaal zakendoen.

Meer informatie

Lees meer over KvK-nieuws voor overheden en non-profit.