Jij en de KvK

Ben je nieuwsgiering, hou je van uitdagingen en heb je een dienstverlenende instelling? Dan pas je goed bij ons!

Ondernemen begint bij de Kamer van Koophandel. Het is onze missie het leven van ondernemers gemakkelijker te maken met zinvolle informatie. je kunt bij de KvK vanuit vele vakgebieden aan de slag: van inhoudelijk adviseurs tot servicemedewerkers, marketeers en redacteuren. En van salesmanagers tot informatieanalisten en ondernemersondersteuners.

Elke dag anders

Veranderen en vernieuwen is in onze organisatie aan de orde van de dag. Dankzij de nieuwste technische ontwikkelingen binnen ICT kunnen we de groeikansen van ondernemers maximaal ondersteunen. Eén van onze uitdagingen is om in te blijven spelen op die continue ontwikkelingen. Deze dynamische omgeving is meteen wat het werk hier zo boeiend maakt!

Ontwikkel je talenten

Je krijgt bij ons nadrukkelijk de kans om te groeien en je verder te ontwikkelen. Via onze eigen kennis, maar ook via externe kennisbronnen zoals de Masterclasses van Toptalent. Als werkgever bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. We hechten aan een gezonde balans tussen werk en privé.

Wie ben jij?

Word je onze nieuwe collega, dan ben je nieuwsgierig, hou je van uitdagingen en heb je een dienstverlenende instelling. Je vindt het prettig dat iedere dag weer anders is en zet je creativiteit graag in voor nieuwe initiatieven. Met een ondernemende houding kom je binnen de KvK het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen dan ook het beste bij ons.

Neem een kijkje bij onze vacatures of maak kennis met onze collega's.

Lees meer over de KvK.