Nieuws

Het laatste nieuws over werken bij ons, relevante ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en andere interessante berichten uit de media. Laat je inspireren!

Volg de week van Mariëlla

Deze week volg je weer een KVK’er via het Instagram account van Werken voor Nederland. Deze week neemt onze collega Mariëlla Doek, medewerker Evenementen het Instagram account over. Volg hier de werkweek van Mariëlla.

Let’s get social

24-8-2017 - Je hebt misschien de testimonials op onze werkenbij site al doorgelezen, maar ook op Indeed kun je reviews lezen van KvK’ers die vertellen hoe het is om bij de KvK te werken. En sindskort hebben we een Instagram account waar we ook een kijkje achter de schermen geven.

Vacatures
Verder vind je al onze vacatures ook via de Jobs op Linkedin Career pagina en Werken voor Nederland. Via Werken voor Nederland kun je je ook opgeven voor een jobalert voor alle KvK vacatures. Via het corporate Twitter account van de KvK kun je ook al onze vacatures voorbij zien komen. Let’s get social!

KvK gestegen in top 3 ZBO’s en uitvoeringsinstellingen van MT 500

1 juni 2017 - In de speciale mei editie van het magazine Management Team scoort de Kamer van Koophandel nog hoger dan vorig jaar in hun imago-onderzoek van Nederlandse bedrijven en organisaties. We zijn in de ‘MT 500 Beste bedrijven van Nederland 2017’ gestegen naar de tweede plaats, zo is de uitkomst van het jaarlijkse onderzoek onder managers, beslissers en leidinggevenden. Daar zijn wij als organisatie natuurlijk erg trots op.

De top 10 ziet er voor 2017 als volgt uit:

  1. Belastingdienst
  2. Kamer van Koophandel
  3. Politie
  4. CBS
  5. Autoriteit Consument en Markt
  1. Rijkswaterstaat
  2. Staatsbosbeheer
  3. Kadaster
  4. AFM
  5. CBR

Lees hier het interview met Claudia Zuiderwijk, voorzitter Raad van Bestuur van de Kvk. In dit artikel illustreert zij aan de hand van concrete voorbeelden hoe wij als Kvk het ondernemersklimaat in Nederland stimuleren.

Bekijk de werkweek van onze collega Doenja

3 mei 2017 - Via het Instagram account van Werken voor Nederland kijk je elke week mee over de schouder van werknemers van de Rijksoverheid. Elke week deelt een werknemer zijn of haar werkweek. Deze week kun je onze collega Doenja Hagtingius volgen. Zij is coördinator social media en webcare bij de Kamer van Koophandel. Doenja: ‘Ik heb een fantastisch leuke baan en geef jullie graag een inkijkje in mijn werkweek.’

Lees verder

Rijksoverheid favoriete werkgever van het jaar

3 maart 2017 - Het Rijk is voor de eerste keer in de 14 jaar dat Intelligence Group onderzoek doet naar favoriete werkgevers geëindigd op de eerste plaats. De afgelopen drie jaar stond Shell nog op nummer 1. Als onderdeel van het Rijk zijn we uiteraard trots op dit resultaat.

Meer informatie