Bedrijven in het hele land openen deuren voor kinderen

Meld je aan voor Het Klokhuis Onderneemt Backstage

Website: backstage.hetklokhuis.nl

3 november 2017 - Kinderen onder de achttien jaar registeren zich steeds vaker bij de Kamer van Koophandel met een eigen bedrijf. In de afgelopen vijf jaar is het aantal inschrijvers van jonge ondernemers bij de KVK met ruim 40 procent toegenomen naar ruim 2270 kinderen, zo blijkt uit gegevens van het Handelsregister. Waarom wachten met ondernemen tot je volwassen bent? Is jouw kind ook een geboren ondernemer? Meld hem/haar dan aan voor “Het Klokhuis Onderneemt Backstage” om inspiratie op te doen bij zijn/haar favoriete bedrijf.

Op zaterdag 11 november organiseert Het Klokhuis, “Het Klokhuis Onderneemt Backstage”. Tijdens deze dag krijgen kinderen uitleg van ondernemers en kunnen ze een kijkje nemen achter de schermen van het bedrijf. Doel van het project is om kinderen vertrouwd te maken met ondernemerschap, én om ze te inspireren ondernemende vaardigheden te ontwikkelen.

De keuze uit bedrijven is enorm en gaat van kippenboer en chocolademaker tot wasserette en tassenontwerper. Op backstage.hetklokhuis.nl vind je de deelnemende bedrijven in jouw buurt. Hier schrijf je je ook meteen in.

Het Klokhuis Onderneemt Backstage wordt mede mogelijk gemaakt door de Kamer van Koophandel.

Aanmelden via backstage.hetklokhuis.nl

InfoPage