Beurs geopend door LiveWIRE finalisten

2 december 2015 - De innovatieve finalisten van de LiveWIRE Award hebben vandaag om 09.00 uur de beurshandel officieel geopend met een gongslag. Ondernemer Alexander Gunkel van Skytree had de eer om de gong te slaan. EXO-L, Skytree, KonneKt en Robot Care Systems staan morgen in de finale en strijden om de hoofdprijs van € 20.000,-. LiveWIRE is een programma van Shell en de Kamer van Koophandel dat jonge innovatieve ondernemers helpt met het ontwikkelen van hun bedrijf.

De foto en filmopname van de gongslag zijn te bekijken en te downloaden via www.aex.nl.

Morgen vindt in B. Amsterdam de LiveWIRE Award 2015 Finale plaats. Meer informatie vindt u op www.livewire.nl/getwired

Finalisten

EXO-L – Marcel Fleuren   Innovatieve enkelband voor sporters
Revolutionaire enkelband voorkomt enkelblessures zonder de bewegingsvrijheid van de sporter te beperken. Gevestigd in Delft.

KonneKt - Job Jansweijer   Samenspel voor geïsoleerde patiëntjes
Een creatief vormenspel dat patiëntjes die in isolatie verpleegd worden via het raam met elkaar laat spelen Gevestigd in Delft.

Robot Care Systems – Maja Rudinac   Ouderen zelfstandiger door robots
Robot LEA (Lean Elderly Assistant) helpt ouderen langer zelfstandig thuis te wonen, door hen te ondersteunen met alledaagse handelingen. Gevestigd in Den Haag.

Skytree – Alexander Gunkel   Luchtreiniging en CO2-levering ineen
Broeikaseffect verminderen door CO2 uit de lucht te halen. Dat is ‘rocket science’. Skytree past ruimtevaart-techniek toe op aardse apparaten. Gevestigd in Amsterdam.

InfoPage