Bijeenkomst nlgroeit waar goed personeel centraal staat

In één dag: hoe snelle groeiers de juiste mensen vinden

27 maart 2017 - Op 19 april, van 9.30 tot 18.00 uur, vindt de bijeenkomst ‘The Decisive Growth Factor: People’ plaats, georganiseerd door nlgroeit. Het AFAS Da Vinci Theater in Leusden vormt het decor van dit evenement, voor en door groeiondernemers met een omzet tussen één en 100 miljoen. Deelnemers krijgen in één dag antwoord op vragen als ‘hoe kan ik effectiever leidinggeven?’, ‘hoe bouw ik een sterke en bindende bedrijfscultuur?’ en ‘welke tools kan ik inzetten om slimmer te werven en te selecteren?’

Snelle groeiers moeten vaak in een korte tijdsperiode veel nieuwe medewerkers aannemen en het talent binnen hun bedrijf zien te behouden. Maar waar vinden zij de juiste mensen? John Spence uit de VS is één van de sprekers. Spence heeft veel ervaring op het gebied van goed leiderschap en het bouwen van hechte teams. Hij leest ook nog eens meer dan 100 zakelijke boeken per jaar. Steven Schuurman, oprichter van Elastic, heeft een scherpe visie op de ‘people’ component van zijn organisatie. Elastic is één van de weinige Nederlandse startups met een waarde van 1 miljard. Ook Geoff Smart, Bas van der Veldt  en Arko van Brakel vertellen de aanwezigen over werving en selectie, leiderschap en zelfsturing en betrokkenheid.

Sneller toegang

Nlgroeit heeft tot doel het groeivermogen in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf te vergroten. Voorzitter van de Raad van Bestuur van KvK, Claudia Zuiderwijk over nlgroeit: “Veel meer ondernemers worden op deze manier actief gestimuleerd bij het verwezenlijken van hun ambities. We helpen ze echt vaart  te maken. Nlgroeit zorgt voor snellere toegang tot betere contacten, coaches en kennis. Zo maakt het programma vele ondernemers groter.” 

Groei

De impact van meer groei in het midden- en kleinbedrijf kan aanzienlijk zijn. Zo zou bijvoorbeeld met 5% meer groeiende bedrijven binnen drie jaar tijd 60.000 nieuwe banen en 3 miljard euro aan toegevoegde waarde extra worden gecreëerd, zo blijkt uit een publicatie van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via www.nlgroeit.nl/workshop. De kosten voor deelname bedragen 100 euro.

InfoPage