Het Klokhuis Backstage op 11 november: doet u mee?

Bedrijven openen deuren voor ondernemende kids

11 juli 2017 - ‘Het Klokhuis Backstage’, op zaterdag 11 november, maakt onderdeel uit van ‘Het Klokhuis Onderneemt’, een cross mediaal project van de NTR, dat mede mogelijk wordt gemaakt door de Kamer van Koophandel. Doel van dit project is kinderen vertrouwd maken met ondernemerschap en ze te inspireren om zelf ondernemende vaardigheden te ontwikkelen. ‘Het Klokhuis Backstage’ hoort bij de 9-delige televisieserie ‘Het Klokhuis Onderneemt’. Er verschijnt ook een boek over ondernemerschap.

Het landelijke evenement ‘Het Klokhuis Backstage’ is bedoeld om kinderen de kans te geven in het echt te zien hoe het er in een bedrijf aan toe gaat. Bedrijven in heel Nederland, die normaal gesloten zijn voor kinderen, kunnen nu de deuren openen. Van grote tot kleine bedrijven, initiatieven en ondernemingen, multinationals en zzp-ers. Van de ijsjesfabriek tot een producent van fietsen en van een ontwerpstudio tot een boekdrukkerij…

Aanmelden kan tot uiterlijk 5 oktober 2017

Als u kinderen én hun (groot)ouders uw bedrijf in werking kunt laten zien en er zelf smakelijk over wilt vertellen, open dan ook uw deuren! Wilt u, als ondernemer, de Klokhuisfans vertellen over uw bedrijf, uw aanpak en uw dromen? Meld u dan nu aan!

InfoPage