High Growth Awards: Nederlandse groeibedrijven opgelet!

26 augustus 2014 - Groeiondernemers uit alle branches kunnen ook dit jaar weer meedingen voor de High Growth Award. Op woensdag 19 november 2014 vindt deze verkiezing voor Nederlandse ondernemingen met  flinke omzetgroei in de afgelopen drie jaar, voor de achtste keer plaats.

Bij de High Growth Awards speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol. Ook de kwaliteit van die groei is van belang. Deelnemende ondernemers strijden om de titel van beste regionale groeionderneming in zes regio’s. Daarnaast worden er drie thema-awards uitgereikt; ‘Financieel gezonde groei’, ‘Meest innovatieve financieringsvorm’ en ‘Innoveren, maken en groeien’.

Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen, waaronder Claudia Zuiderwijk, voorzitter Raad van Bestuur Kamer van Koophandel, beoordeelt de deelnemende bedrijven.

Inspiratie

Deelnemende groeiondernemers krijgen tijdens deze verkiezing niet alleen erkenning voor hun inzet, maar hebben ook volop gelegenheid persoonlijk ideeën en ervaringen uit te wisselen met groeiondernemers uit andere branches. Inspiratie voor én door groeiondernemers is de kracht van het programma. Genomineerd worden voor de High Growth Awards betekent erkenning voor buitengewone groeiprestaties. Groeibedrijven zijn cruciaal voor de economie, omdat ze zorgen voor het grootste deel van de werkgelegenheid en het innovatievermogen van ons land.

Deelnemen

Groeiondernemers uit alle branches zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Inschrijven kan tot 30 september 2014. Klik hier voor meer informatie (waaronder de selectiecriteria) en inschrijven.

De Kamer van Koophandel is partner van Port4Growth, organisator van de High Growth Awards.

InfoPage