KvK Ondernemerspleinen bieden gemak voor ondernemer

27 november 2014 - Het KvK Ondernemersplein is de plek waar bijeenkomsten worden gehouden voor ondernemers en waar ondernemers terecht kunnen voor producten en diensten van de deelnemende partners. Ondernemers kunnen al veel digitaal regelen, maar sommige zaken vereisen nog wel persoonlijk contact en identificatie. Dit kan nu snel en efficiënt geregeld worden op één gemeenschappelijke plek.

De Kamer van Koophandel (KvK) kent vanaf heden vijf KvK Ondernemerspleinen, waar ondernemers allerlei diensten onder één dak kunnen vinden. Op woensdag 26 november zijn vier KvK Ondernemerspleinen geopend in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Groningen. Eerder dit jaar werd er al een plein in Rotterdam geopend.

Landelijke partners van het KvK Ondernemersplein zijn de Belastingdienst, Stichting Ondernemersklankbord, Qredits, UWV, Octrooicentrum Nederland (RVO) en de KvK zelf. Daarnaast zijn er per plein ook regionale partners aangesloten. De Ondernemerspleinen zijn gevestigd in de gebouwen van de KvK. De KvK Ondernemerspleinen zullen in de toekomst nog verder worden uitgebreid met nieuwe partners.

Op www.kvk.nl/ondernemerspleinen staan alle activiteiten van de verschillende pleinen genoemd.

InfoPage