Landelijke open Bedrijvendag voor kinderen

8 februari 2019 - Het Klokhuis Onderneemt Backstage

Dit jaar organiseert jeugdprogramma Het Klokhuis voor de tweede keer Het Klokhuis Onderneemt Backstage: een landelijke open bedrijvendag voor kinderen, in samenwerking met de Kamer van Koophandel (KVK). Tijdens deze dag op zaterdag 30 maart kunnen ondernemers kinderen laten zien hoe het er in een écht bedrijf aan toe gaat. Van de ijsjesfabriek tot een producent van fietsen en van een ontwerpstudio tot een boekdrukkerij.

Het Klokhuis Onderneemt Backstage is onderdeel van een crossmediaal project over Ondernemen dat Het Klokhuis heeft opgezet met steun van KVK. Doel van het project is om kinderen vertrouwd te maken met ondernemerschap, én om ze te inspireren ondernemende vaardigheden te ontwikkelen. Op 11 november 2017 is de eerste Backstagedag georganiseerd. Wegens succes zijn de voorbereidingen voor de tweede editie in volle gang.

Druk en tóch meedoen

Voor veel ondernemers is zaterdag de drukste dag van de week. Tóch kunnen zij meedoen aan Het Klokhuis Onderneemt Backstage, want elk bedrijf mag zelf bepalen hoeveel kinderen op welk tijdstip ze kunnen ontvangen.

Wij zoeken nog ondernemers!

Ben jij ondernemer en wil je ook meedoen aan Het Klokhuis Onderneemt Backstage? Ga naar www.hetklokhuis.nl/backstage voor meer informatie en schrijf je in.

InfoPage