Wat is er nieuw op KVK.nl?

Wij verbeteren deze website continu. Veel van deze verbeteringen doen we op basis van je feedback, om daarmee onze producten en diensten beter af te stemmen op jouw wensen. Hier lees je wat er onlangs is vernieuwd.

Digitale facturen per mail ontvangen

18-09-2018 - Vanaf nu kun je op een eenvoudige manier facturen direct per e-mail als pdf en/of als XML document ontvangen. Alle facturen worden elektronisch ondertekend als extra beveiliging. Je ontvangt jouw facturen op één e-mailadres en je ontvangt per factuur één e-mail.

Digitale factuur aanvragen

Nieuwe huisstijl voor KVK

05-09-2018 - KVK vaart een nieuwe koers en heeft een nieuw logo en nieuwe huisstijl. Ook heet de Kamer van Koophandel voortaan KVK. We vernieuwen en bewegen mee met de veranderende behoeften van ondernemers. Met onze nieuwe huisstijl onderstrepen we onze aangescherpte missie en visie voor ondernemend Nederland. Lees meer over onze nieuwe koers.

Inloggen ziet er anders uit

Dit geldt voor het deponeren van een jaarrekening of het bestellen van een product uit het Handelsregister

29-08-2018 - KVK vernieuwt het inlogproces. Wil je een jaarrekening deponeren of een product uit het Handelsregister bestellen, dan ziet het inloggen er iets anders uit dan je gewend bent: je komt op een selectiepagina terecht waar je kunt kiezen of je wilt inloggen met een toegangscode of eHerkenning. Lees meer over het nieuwe inlogproces.

Je privacyrecht uitoefenen

20-06-2018 - KVK biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijkste thema’s op ondernemersgebied. Onze wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers. Bij het uitvoeren van deze taken verwerken we persoonsgegevens voor verschillende doeleinden. Wil je weten welke gegevens KVK van jou verwerkt, wil je deze gegevens wijzigen, laten wissen, de verwerking van gegevens beperken of wil je bezwaar indienen tegen het verwerken van je gegevens? Je kunt hiervoor een verzoek indienen.

Jaarrekeningen deponeren via Mijn Start-account

09-08-2017 - Om een jaarrekening te deponeren had je tot nu toe een toegangscode of een Herkenningsmiddel nodig gekoppeld aan de rechtspersoon waarvoor je deponeert. Vanaf nu kun je ook deponeren via je Mijn Start-account door in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord. Je koppelt de organisatie waarvoor je wil deponeren aan jouw account en vraagt éénmalig autorisatie aan. Na goedkeuring van de organisatie kun je dan eenvoudig een jaarrekening deponeren via jouw eigen account.

Online wijzigingen van gegevens in het Handelsregister

02-08-2017 - Wijzigingsverzoeken van gegevens in het Handelsregister kunnen nu online ingediend worden. Voorheen moest een digitaal ingevuld webformulier worden geprint en voorzien van een legitimatiebewijs per post worden opgestuurd. Door het toevoegen van de identificatie stappen DigiD en een 1 cent betaling via iDEAL, is het nu ook mogelijk het wijzigingsverzoek digitaal te ondertekenen en online te versturen. Je ziet voortaan aan het eind van je wijzigingsformulier twee verzendopties: een knop voor online versturen en een knop voor versturen per post. Als een wijziging alleen per post te versturen is, dan is de verzendoptie online versturen niet zichtbaar. Deze functionaliteit is nu beschikbaar voor het wijzigen van ondernemingsactiviteiten. Ondertussen werken wij door aan de verdere ontwikkeling van online versturen zodat dit voor meer wijzigingen mogelijk wordt.

Gratis 30 inzages in Handelsregister en twee opendatasets

17-07-2017 - Ondernemers hebben met de KVK App Handelsregister nu de mogelijkheid om per jaar dertig gratis inzages te krijgen in ondernemingen die in het Handelsregister staan. Daarnaast stelt KVK kosteloos twee geanonimiseerde sets met open data beschikbaar waarmee analyses en bijvoorbeeld apps gemaakt kunnen worden. De ene set is een geanonimiseerd overzicht van ondernemingen en in de andere set zitten geanonimiseerde gegevens uit jaarrekeningen. Analyses kunnen gemaakt worden tot op het niveau van een woonplaats. Lees meer

Je ingevulde formulier als pdf opslaan

25-01-2017 - Wanneer je een formulier invult om wijzigingen door te geven voor het Handelsregister, dan kun je deze direct als pdf opslaan.

Nieuwe Mijn Start omgeving

21-12-2016 - De besloten omgeving van Mijn Start is in een nieuw jasje gestoken zodat het aansluit op de nieuwe vormgeving die we op KVK.nl aan het doorvoeren zijn. Ook de techniek achter Mijn Start is vernieuwd. De komende tijd gaan we deze omgeving verder ontwikkelen voor een meer gepersonaliseerde dienstverlening.

Service & contact

07-12-2016 - Om je beter en sneller van dienst te zijn is de oude contactpagina vervangen door de nieuwe en verbeterde Service & contact. De nieuwe omgeving heeft een fris uiterlijk en gebruiksvriendelijk ontwerp gekregen. Op deze pagina vind je een overzicht van de belangrijkste hulponderwerpen met een doorklik naar de meestgestelde vragen, de belangrijkste telefoonnummers en het overzicht van al onze kantoren op 1 pagina overzichtelijk bij elkaar. Ook de kantorenpagina's zijn vernieuwd en overzichtelijker: informatie over het maken van een afspraak en alle praktische informatie - zoals adres, openingstijden en routeplanner - bij elkaar. In de vernieuwde footer vind je de doorlinks naar de belangrijkste informatie op onze website. Nieuwsgierig? www.kvk.nl/contact

Nieuw ontwerp evenementenpagina's

05-11-2016 - Onze evenementenpagina's hebben een nieuw ontwerp gekregen waardoor de informatie nu overzichtelijker wordt gepresenteerd. In de vernieuwde agenda vind je een verbeterd overzicht van alle door ons georganiseerde evenementen.

Landingspagina Advies en Informatie vernieuwd

31-10-2016 - De landingspagina Advies en Informatie was aan een nieuw ontwerp toe en heeft daarom een nieuwe look-and-feel gekregen.

Inschrijven, uitschrijven en wijzigen eenvoudiger gemaakt

24-08-2016 - Voor het inschrijven, uitschrijven van een bedrijf en het wijzigen van uw bedrijfsgegevens kun je vanaf nu de vernieuwde flows gebruiken: www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/.

Uittreksel en In het kort nu ook responsive

24-08-2016 - De producten Uittreksel en In het kort zijn vanaf nu responsive zodat deze ook op mobiel en tablet goed schaalbaar en leesbaar zijn. De komende tijd worden de overige producten ook responsive gemaakt.

KVK.nl geheel aangeboden via https

13-07-2016 - Voortaan zie je in de adresbalk van alle pagina’s op onze website https staan. De complete website KVK.nl wordt nu aangeboden via https. Hierdoor is de website beter vindbaar en nog veiliger dan het al was.

Meer verbeteringen op www.kvk.nl

Bekijk vorige verbeteringen

Heeft deze informatie je geholpen?