Aan de slag als ICT'er

De Kamer van Koophandel ontwikkelt zich steeds verder richting een 'smart services' organisatie. Onze ICT-teams groeien dan ook hard. We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s om onze afdelingen te versterken.

De ICT-teams van de KvK nemen binnen onze organisatie een bijzondere plek in. We bouwen apps, ontwikkelen software en beheren de infrastructuur met de nieuwste technieken. Op die manier kunnen we de groeikansen van ondernemers maximaal ondersteunen. In totaal zijn we met zo’n 240 ICT’ers, van wie de meesten in Woerden werken en de anderen in Utrecht, Amersfoort en Rotterdam.

Onze teams

Onze teams bestaan uit interactie-ontwerpers en visueel ontwerpers, backend/frontend developers en testers. Samen vormen we een multidisciplinair team van KvK-medewerkers en externe specialisten, van frisse frontenders tot doorgewinterde designers.

Binnen je team ben je vrij om je eigen dag in te delen. Flexibiliteit is voor ons een groot goed. We hebben korte lijnen met de andere afdelingen. We werken gezamenlijk aan onze projecten en vieren onze successen ook.

Scrum

We werken agile, met Scrum. Na iedere sprint leveren we werkende resultaten op die we direct publiceren. Onze werkplek bestaat uit een grote, open ruimte waarin elk team zijn eigen plaats heeft. Als we niet fysiek op kantoor zijn, houden we contact via Slack of onze digitale backlog in JIRA.

Tools

Gezien de publieke functie van de website krijgen veiligheid en stabiliteit veel aandacht. Samen werken we aan een site die is opgebouwd in .NET, HTML5, CSS3 en Javascript. Geïnspireerd door methodes als SMACSS en BEM, schrijven we begrijpelijke, herbruikbare codes.

Actuele vacatures

Ben jij niet bang voor verandering, hou je van samenwerken en ben je nieuwsgierig naar nieuwe technieken? Bekijk dan onze actuele vacatures.

Heeft deze informatie je geholpen?