Jij en KVK

Ben je nieuwsgiering, hou je van uitdagingen en heb je een dienstverlenende instelling? Dan pas je goed bij ons!

Ondernemen begint bij KVK. Het is onze missie het leven van ondernemers gemakkelijker te maken met zinvolle informatie. je kunt bij KVK vanuit vele vakgebieden aan de slag: van inhoudelijk adviseurs tot servicemedewerkers, marketeers en redacteuren. En van salesmanagers tot informatieanalisten en ondernemersondersteuners.

Deze video kun je alleen afspelen als je de cookies accepteert. Ververs (F5) vervolgens deze pagina, zodat je de video kunt bekijken.

Je kunt jouw voorkeuren wijzigen op http://www.kvk.nl/cookies.

Elke dag anders

Veranderen en vernieuwen is in onze organisatie aan de orde van de dag. Dankzij de nieuwste technische ontwikkelingen binnen ICT kunnen we de groeikansen van ondernemers maximaal ondersteunen. Eén van onze uitdagingen is om in te blijven spelen op die continue ontwikkelingen. Deze dynamische omgeving is meteen wat het werk hier zo boeiend maakt!

Ontwikkel je talenten

Je krijgt bij ons nadrukkelijk de kans om te groeien en je verder te ontwikkelen. Via onze eigen kennis, maar ook via externe kennisbronnen zoals de Masterclasses van Toptalent. Als werkgever bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. We hechten aan een gezonde balans tussen werk en privé.

Wie ben jij?

Word je onze nieuwe collega, dan ben je nieuwsgierig, hou je van uitdagingen en heb je een dienstverlenende instelling. Je vindt het prettig dat iedere dag weer anders is en zet je creativiteit graag in voor nieuwe initiatieven. Met een ondernemende houding kom je binnen KVK het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen dan ook het beste bij ons.

Neem een kijkje bij onze vacatures of maak kennis met onze collega's.

Lees meer over KVK.

Werken bij KVK op projectbasis

Naast nieuwe collega´s voor de vaste vacatures zijn we ook regelmatig op zoek naar externe capaciteit met bepaalde kennis of vanwege tijdelijk capaciteitsgebrek. We willen alle bedrijven, zelfstandige professionals en midden- en kleinbedrijven, gelijke kansen geven binnen een open en transparant proces als het gaat om de inhuur van externen. Daarom gebruiken we het Dynamisch Aankoopsysteem Inhuur KVK.

Heeft deze informatie je geholpen?