Onze medewerkers

Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Lees de testimonials van onze collega’s en ontdek hoe zij hun werk bij de KvK ervaren.

Paul - medewerker financiële administratie

Ik vind het erg leuk bij KVK, vooral de verschillende contacten met de collega’s. Ik vind het een dynamische organisatie en ik ben niet vies van verandering, wat erg van pas komt bij KVK. Ik vind KVK verder een hele moderne organisatie, een organisatie die met zijn tijd meegaat en op bepaalde gebieden voorop loopt.

Lees hier de testimonial van Paul

Debby - Senior Adviseur Communicatie

"Het bezig zijn met de ondernemers. Met ze spreken en weten wat hen bezighoudt. Dichtbij hen staan en weten wat er in hen omgaat, wat er leeft. Daar kunnen wij dan op acteren. Mkb’ers die met lef, passie en doorzettingsvermogen innoveren en hun bedrijf laten groeien, dat is prachtig om te zien."

Lees hier de testimonial van Debby

Alexandre - coördinerend functioneel beheerder

“We werken met state-of-the-art technologie in een belangrijk en interessant speelveld: de driehoek dienstverlening, bedrijfsvoering en ICT. Als medewerker krijg je hier volop ruimte om je rol op je eigen manier in te vullen. Ik haal daar veel voldoening uit. Elke dag ga ik met een grote glimlach naar mijn werk.”

Lees hier de testimonial van Alexandre

Marije - Programmamanager ondernemersondersteuning

“Ik word er heel gelukkig van om op een creatieve, resultaatgerichte en ondernemende manier projecten aan te sturen. Het vertrouwen dat ik van het management krijg, is heel ondersteunend. Natuurlijk zijn er algemene richtlijnen, maar daarbinnen voel ik mij volledig vrij om te acteren. Die ruimte haalt het beste in mij naar boven.“

Lees hier de testimonial van Marije

Robbert – Technisch applicatie beheerder en Scrum Master

“De sfeer bij KVK vind ik heel goed, je hebt veel vrijheid hier. Je mag fouten maken en krijgt ruimte om zelf je weg te vinden. Als je vragen hebt, kun je die altijd stellen.”

Lees hier de testimonial van Robbert

Annemieke - medewerker frontoffice

"Mijn werk is erg afwisselend, ik hou me met de meest uiteenlopende onderwerpen bezig: van digitale informatievoorziening tot evenementen als de Startersdag. Als medewerker frontoffice zie ik de klanten ook fysiek. Iedere klant die bij mij binnenkomt, moet tevreden weer weggaan. Dat is mijn persoonlijke missie en ik ben er trots op dat me dat meestal ook lukt!”

Lees hier de testimonial van Annemieke

Rogier - medewerker backoffice

“Dankzij de verscheidenheid aan werkzaamheden is mijn baan nooit eentonig. Bovendien heb ik de kans gekregen me te specialiseren in een richting die me erg aanspreekt: buitenlandse vennootschappen. Daar zitten weer net andere haken en ogen aan. Ik vind het nog steeds een uitdaging om ingewikkelde situaties op te lossen en de klant een tevreden gevoel te bezorgen.”

Lees hier de testimonial van Rogier

Cindy - Teamleider Publiek

"De KvK biedt veel mogelijkheden aan medewerkers die bereid zijn om een uitdaging aan te gaan. Je hoeft hier niet bang te zijn dat je dat helemaal alleen moet doen. Er zijn collega’s die je willen helpen om jouw doel te bereiken.”

Lees hier de testimonial van Cindy

Wim - Manager Service Center Klant Informatie & Advies

"Ik zie heel veel dynamiek en drive binnen KVK en in de relatief korte tijd dat ik binnen ben zie ik dat er belangrijke stappen worden gezet. Dat geeft energie en ik zie dat op diverse plekken ontstaan. Als zaken steeds meer ´vanzelf´ gaan lopen en collega´s elkaar steeds beter weten te vinden geeft dat energie."

Lees hier de testimonial van Wim

Dian - Adviseur Business Intelligence

"Bij de KvK mag je nieuwsgierig en kritisch zijn. Een frisse blik wordt echt gewaardeerd.”

Lees hier de testimonial van Dian

Ruben - Online Marketeer

“Ik werk in een gezellig team met collega’s uit het hele land, met ieder een eigen expertise. Naast jonge mensen zijn er ook oudgedienden met bergen kennis over onze klanten en onze historie. Ook daar leer ik ontzettend veel van.”

Lees hier de testimonial van Ruben

Hermien - Teamleider backoffice

“De sociale betrokkenheid van de Kamer werkt door in de werksfeer: die is informeel en laagdrempelig. Ik werk in een hecht team, waar collega’s erg betrokken zijn bij elkaar. Er wordt veel samengewerkt en ook op moeilijke momenten met elkaar meegeleefd.”

Lees hier de testimonial van Hermien

Heeft deze informatie je geholpen?