Persbericht

Oprichter Coolblue zit klaar voor alle ondernemersvragen

10 november 2020 - Pieter Zwart geeft online antwoord en advies tijdens nlgroeit ONDERNEMERSTOUR 10 november 2020 - Pieter Zwart geeft online antwoord en advies tijdens nlgroeit ONDERNEMERSTOUR Pieter Zwart, eigenaar en oprichter van Coolblue, beantwoordt op donderdag 19 november vragen van ondernemers. De twee sessies, van 17.30 tot 18.30 uur en van 19.30 tot 20.30 uur, vinden plaats tijdens De nlgroeit ONDERNEMERSTOUR en zijn te volgen via livestream. Pieter Zwart geeft advies en praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. Aanmelden kan via nlgroeit.nl. De twee sessies, van 17.30 tot 18.30 uur en van 19.30 tot 20.30 uur, vinden plaats tijdens De nlgroeit ONDERNEMERSTOUR en zijn te volgen via livestream. Pieter Zwart geeft advies en praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. Aanmelden kan via nlgroeit.nl.

CoolBlue is één van Nederlands’ grootste webshops in consumentenelektronica. De webwinkel passeerde in 2018 de ‘miljard-grens’ en kwam uit op een jaaromzet van €1,35 miljard. Coolblue is actief in Nederland en België en heeft zo’n 4.000 medewerkers. Pieter Zwart is mentor en groeiambassadeur bij nlgroeit.

Klanttevredenheid

Met Coolblue bouwde Pieter een voorbeeldbedrijf op het gebied van klanttevredenheid. Met ‘Alles voor een glimlach’ probeert Coolblue dagelijks de beste klantenservice te bewerkstelligen. Of, zoals Zwart het zelf verwoordt: “Iedere webshop is in principe hetzelfde: plaatje van het product, prijs en koop-knop. Op prijs wil je niet gaan concurreren, dus kun je het alleen winnen op de allerbeste klantenservice.”

NLgroeit

Nlgroeit ONDERNEMERSTOUR Utrecht maakt deel uit van Crossroads2020 dat plaatsvindt van 16 tot 20 november 2020. Nlgroeit is een netwerk van ondernemers, mentoren, coaches en opleiders die begrijpen waar groeiondernemers mee bezig zijn, wat hen beweegt en voor welke uitdagingen ze staan. Nlgroeit is een samenwerking tussen het ministerie van Economische Zaken, KVK, NLevator en NL2025.

Aanmelden ONDERNEMERSTOUR