KVK Innovatie Top 100 Event

Hét evenement waar innovatief ondernemend Nederland samenkomt. Bouw samen met andere ondernemers aan je bedrijf.

KVK Innovatie Top 100 Event

Hét evenement waar innovatief ondernemend Nederland samenkomt. Bouw samen met andere ondernemers aan je bedrijf.

Klaar voor de volgende stap 

Innovatieve ondernemers bouwen aan de toekomst. Jij ook? Laat je op donderdag 30 november inspireren door de innovatieve oplossingen van andere ondernemers in DeFabrique in Utrecht. 

Het KVK Innovatie Top 100 Event biedt je volop bouwstenen om een volgende stap te maken met jouw bedrijf. Na afloop ga je naar huis met nieuwe ideeën, handvatten om vervolgstappen te zetten en maak je deel uit van een groeiende community van innovatieve ondernemers. 

Veelgestelde vragen

Het KVK Innovatie Top 100 Event is voor ondernemers met een bestaand bedrijf, die bezig zijn met groeien en innoveren of dat willen gaan doen. Het programma is afgestemd op de uitdagingen waar innovatieve ondernemers mee te maken krijgen. Voor iedereen die een eigen bedrijf wil starten of net is gestart biedt KVK de KVK Start Events

Ja, als je je vooraf aanmeldt krijg je gratis toegang tot het event in DeFabrique in Utrecht. 

Ja, je kunt zeker komen. Je registratie bij aankomst op het evenement duurt dan wel wat langer. Vooraf aanmelden is daarom aan te raden.

Ja, als je andere ondernemers kent voor wie dit event interessant is, mag je ze meenemen. Vraag deze personen wel om zich van tevoren aan te melden, zodat ze een eigen toegangsbewijs krijgen. 

Het parkeren bij DeFabrique in Utrecht is gratis. Parkeerbegeleiders ontvangen en helpen je graag, zodat parkeren soepel verloopt en je onbezorgd aan het evenement kunt beginnen. 

Je kunt zelf kiezen hoe lang je bezoek is aan het KVK Innovatie Top 100 Event. Je stelt namelijk je eigen programma samen. Zo kun je kiezen om een of meerdere inhoudelijke sessies bij te wonen, kun je tijd doorbrengen bij de netwerktafels en je vragen stellen aan KVK en haar partners. 

KVK zorgt tijdens het event voor eten en drinken. Er zijn diverse frisdranken, sappen, koffie, thee en kleine hapjes. Met de netwerkborrel sluiten we de middag met elkaar af.

KVK presenteerde op 7 oktober 2023 de finalisten voor de KVK Innovatie Top 100 2023. De complete lijst met de 100 meest innovatieve mkb-bedrijven van 2023 vind je hier: kvkinnovatietop100.nl

Wil je het event niet meer bijwonen en geen informatie meer ontvangen? Meld je dan af via de afmeldlink in de e-mails die je ontvangt over het event.