Julie & Marie Reinders, big in business

Tweelingzussen Julie & Marie Reinders vormen samen het gezicht van hun eigen fashionlabel ‘Reinders’. Toch hebben ze zakelijk alles apart geregeld. Dit voelt goed, want “je weet maar nooit” vindt de tweeling. Ondertussen werken ze verder aan hun ambitie: een eigen pand in Reinders-stijl, hun kleding in de schappen van luxe warenhuizen en veel groter worden op social media.

De zussen hebben hun zakelijk talent niet van vreemden. Met een ondernemende vader en creatieve moeder zetten zij de eerste stappen richting eigen bedrijf.

Social media heeft veel impact gehad op onze business

Ze groeien door van jonge modellen naar zelfverzekerde en hardwerkende ondernemers in de fashion.

Tips van Julie & Marie Reinders

Wil jij ook succesvol ondernemen? Julie & Marie Reinders hebben deze tips voor ondernemers:

  • het is keihard werken,
  • heb een visie en maak een plan,
  • zorg voor een goede investeerder. 

KVK Beyond Business

KVK is gestart met het nieuwe YouTube-kanaal: KVK Beyond Business. De plek waar ondernemers terecht kunnen voor inspirerende video's die net even iets verder gaan.

De eerste serie op dit kanaal is 'Stackbouwers'. In 4 afleveringen duiken we in de wereld van het snelle geld. Gouden Lamborghini's, dure tassen en je eerste salaris 'splashen'. YouTuber Veras Fawaz vraagt jonge succesvolle ondernemers vragen het hemd van het lijf.

Veras sprak in eerdere afleveringen van 'Stackbouwers' met vlogger Monica Geuze en fitnessmodel Joel Beukers. De komende afleveringen gaat hij in gesprek met succesvol producer Jack $hirak.