Programma Netwerktafels

Bij de netwerktafels ga je in rondes van 15 minuten het gesprek aan met een klein groepje gelijkgestemden en experts. Bouw voort op elkaars ideeën en leer hoe je je valkuilen aanpakt. De netwerktafels zijn ingedeeld op thema. Daarnaast zijn er regionale netwerktafels in samenwerking met BOM, ROM InWest, ROM Utrecht, Oost NL en NOM, en een tafel van Enterprise Europe Network. 

Thematafels 

Elk thema wordt op hetzelfde moment besproken aan twee tafels, elk met een eigen gespreksleider. Sluit aan bij één van de volgende thema's: 

Van idee naar investering 

Overweeg jij om financiering aan te vragen om je bedrijf te laten groeien, bijvoorbeeld om een nieuw product of nieuwe dienst op de markt te brengen? Leer van andere ondernemers hoe zij dit hebben aangepakt en tegen welke uitdagingen zij aanliepen. 

Onder leiding van Stefan van Brakel (Qredits) en Christiaan Hazelaar (KVK) 

Omgaan met (snelle) groei 

Bedrijfsgroei brengt uitdagingen met zich mee. Hoe stel je je bedrijfsdoelen vast? Hoe maak je een actieplan? En belangrijker nog: hoe voer je het uit? Een gedegen groeiplan helpt je omgaan met plotselinge veranderingen, zodat je bedrijf toekomstbestendig blijft. Benieuwd hoe andere ondernemers hiermee omgaan? Tijdens deze netwerksessie ga je in gesprek met andere ondernemers om ervaringen te delen en van elkaar te leren. 

Onder leiding van Gijs den Butter (SenseGlove) en Jeroen Adriaans (Undiemeister) 

Blijf een topbaas! 

Een van de belangrijkste succesfactoren voor groei is personeel. Maar dit brengt ook nieuwe verantwoordelijkheden en uitdagingen met zich mee. Neem jij als ondernemer de tijd om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen? Hoe krijg je je medewerkers mee in jouw visie en doelen? En hoe borg je je bedrijfscultuur wanneer je (snel) groeit? Ga met mede-ondernemers in gesprek over hoe je personeel vindt én behoudt als je bedrijf snel groeit, en wat die groei betekent voor jouw rol als ondernemer.  

Onder leiding van Ingeborg van Harten (7people) en Rob Witjes (UWV) 

Regionale netwerktafels 

Tegelijk met de Thematafels zijn er per ronde twee regionale netwerktafels onder leiding van de desbetreffende ROM. Bij de regionale netwerktafels kun je met andere ondernemers en de regionale ontwikkelingsmaatschappij in gesprek over aspecten die je innovatievermogen versterken. Denk aan financiering, personeel aannemen en/of behouden en ondernemen over de grens. 

De volgende regionale ontwikkelingsmaatschappijen zijn aanwezig: 

  • Brabant (BOM) 

  • Noord-Holland (ROM InWest) 

  • Utrecht (ROM Utrecht) 

  • Gelderland en Overijssel (Oost NL) 

  • Groningen, Friesland en Drenthe (NOM) 

Daarnaast sluit Enterprise Europe Network aan met een eigen netwerktafel: Europa. 

Weten wat er nog meer te beleven is?

Bekijk het dagprogramma met alle praktische informatie of ga direct naar het programma van de Inspiratie-arena of de Topsessies.

Nog niet aangemeld? Doe dat dan direct via onderstaande button.

 

Meld je gratis aan