KVK Innovatie Top 100

KVK stimuleert mkb-bedrijven om te groeien en te innoveren. Elk jaar presenteert KVK de KVK Innovatie Top 100, een etalage vol succesvolle innovaties uit het midden- en kleinbedrijf.

De kracht van de KVK Innovatie Top 100 is te laten zien waartoe het Nederlandse mkb in staat is. De afgelopen 17 jaar is deze lijst uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het mkb..

SenseGlove uit Delft is de winnaar van de KVK Innovatie Top 100 editie 2022. Het bedrijf heeft een handschoen ontwikkeld die het mogelijk maakt om een virtueel object aan te raken, te voelen en te manipuleren alsof het een echt object is. Deze ‘robothand’, voelt de vorm, dichtheid en textuur van virtuele objecten. SenseGlove meet exact iedere beweging van elk gewricht in de hand en zo wordt een zeer gedetailleerde virtuele hand gesimuleerd.

SenseGlove mag zich een jaar lang het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland noemen! Hier vind je meer informatie over SenseGlove en de andere 99 meest innovatieve mkb-bedrijven van 2022. .

Editie 2023

Heb jij met succes een innovatief product of dienst op de markt gebracht en heb je interesse om je in te schrijven voor de volgende editie van de KVK Innovatie Top 100? Op www.kvkinnovatietop100.nl geven we je graag meer informatie over hoe je je kunt inschrijven en wat deelname jou kan opleveren.