Mijn digitale zaak

Met de digitaliseringsscan ontdek je in twintig minuten waar je staat op het gebied van digitalisering. Je ontvangt een persoonlijk advies op basis van jouw bedrijfsdoelstelling, een routekaart voor jouw volgende stap.

Scan ingevuld, en dan?

1: Ontvang een persoonlijk adviesrapport

Na de scan ontvang je per mail een persoonlijk adviesrapport dat past bij de doelstelling van je bedrijf. Je ziet waar je in de markt staat en je krijgt een schat aan informatie op jouw persoonlijke Aan de slag pagina.

2: Aanbod IT-leveranciers bekijken

Met het persoonlijke digitaliseringsadvies kan je een passende en betrouwbare IT-leverancier selecteren. Vraag een offerte aan om aan de slag te gaan met de digitalisering.

3: Vraag een investeringssubsidie aan

Let op: er zijn meer subsidieaanvragen bij RVO ingediend dan er subsidiegeld beschikbaar is. Als je een aanvraag wilt indienen, dan krijg je mogelijk geen subsidiegeld toegekend.

Partners

KVK, MKB-Nederland, RVO, EZK en INRetail helpen retailers om (verder) te digitaliseren. Samen hebben zij een gratis scan en een advies op maat ontwikkeld en helpen zij jou aan de juiste software- of samenwerkingspartner om een offerte aan te vragen. Voor veel digitaliseringsonderwerpen is het mogelijk om een investeringssubsidie aan te vragen bij RVO, hiervoor kan je de ingevulde scan indienen samen met een offerte.