MKB Diagnosetool

Vernieuwen

De uitkomst van de MKB Diagnosetool voor jou is 'vernieuwen'. Je wilt je bedrijf klaarmaken voor de toekomst en efficiënter werken. Je kunt bijvoorbeeld medewerkers omscholen, je bedrijfsproces verduurzamen of processen digitaliseren. Hier vind je meer informatie over je bedrijf vernieuwen.

Bel het KVK Adviesteam

Ondernemen is stappen maken. Wil je sparren met een deskundig adviseur over je volgende stap? Het KVK Adviesteam vertelt je graag over wat kan en mag. We helpen je verder met relevante informatie en geven je advies op maat.

Reageren op veranderingen

De wereld om je heen staat niet stil. Probeer met je bedrijf alsmaar te reageren op veranderingen. Hoe? Lees er meer over in de volgende artikelen:

 

Business Model Canvas

Wil je een bedrijf starten, verandert je markt of heb je een nieuw productidee? Maak dan een businessplan dat meegroeit met je bedrijf op basis van het Business Model Canvas. Hiermee breng je je bedrijfsmodel in kaart waardoor je gemakkelijker kunt focussen en bijsturen. Bekijk ook de video met uitleg over het Business Model Canvas en een voorbeeld.

 

Digitaal versnellen

Lees meer over digitalisering en hoe je daarmee je bedrijf kunt vernieuwen:

 

Personeel meekrijgen

Vernieuwen doe je als ondernemer niet alleen. Ook je werknemers doen mee. Lees meer over je personeel meekrijgen bij je vernieuwingen en personeel aannemen.