Producer Jack $hirak over ondernemen

Hij is de man achter het succes van de Nederlandse hiphopscene: Jack $hirak. Pas 25 jaar oud en nu al een van de meest succesvolle producers van dit moment. Afgelopen jaar won hij maar liefst twee MTV EMA Awards. Hoe doet hij dat toch?

Hij besloot op zijn 20e van zijn hobby zijn beroep te maken. Volledig gefocust op muziek maken ging hij van start. Om 1 jaar later groot succes te boeken met New Wave, een compilatiealbum van alle nieuwe rappers en producers van dat moment.

Ook al staat hij aan de top, dromen heeft hij nog genoeg. Van het buitenland veroveren tot het uitbrengen van een nieuw Nederlandse album. Jack $hirak zit niet stil. Er komt dan ook veel kijken bij het producen.

Je eerste salaris moet je splashen

Je bent eigen baas, hebt mensen in dienst en moet de boel aansturen. Dan moet je echt je mannetje staan. Ook als je dat eigenlijk niet wilt.

Tips van Jack $hirak

Wil jij ook succesvol ondernemen? Jack $hirak heeft de volgende tips voor jou:

  • Luister niet te veel naar anderen.
  • Kies nooit voor de makkelijke weg.
  • Geef je fans altijd iets terug. Niet alleen maar nemen.
  • Deel je succes met je vrienden, maar werk met professionals.

KVK Beyond Business

KVK is gestart met het nieuwe YouTube-kanaal: KVK Beyond Business. De plek waar ondernemers terecht kunnen voor inspirerende video's die net even iets verder gaan.

De eerste serie op dit kanaal is 'Stackbouwers'. In 4 afleveringen duiken we in de wereld van het snelle geld. Gouden Lamborghini's, dure tassen en je eerste salaris 'splashen'. YouTuber Veras Fawaz vraagt jonge succesvolle ondernemers het hemd van het lijf.