Stackbouwers: ondernemers en hun succes

In de serie Stackbouwers neemt youtuber Veras Fawaz ons mee in de wereld van het snelle geld van succesvolle ondernemers. Hij onderzoekt wat hen drijft en wat hen zo succesvol heeft gemaakt.

Inmiddels zijn er drie series van Stackbouwers gemaakt die je hier terugvindt. We beginnen met het gloednieuwe seizoen van Stackbouwers 3.

Je ziet Lucas de Wert en Steven Jansen, bekend als dj- en producersduo Lucas & Steve. Nina Warink, influencer en auteur van een kookboek. Levie Merckens, een van de oprichters van het lifestyle brand Banlieu. Kae Sutherland, influencer en oprichter van een sieradenmerk, foodblog, social media marketingbureau en een restaurant. En Martijn Manschot, een van de oprichters van Gierige Gasten en sinds kort ook vakantieparkeigenaar. Allemaal succesvolle ondernemers. Wat maakt hen uniek? En hoe is hun succes tot stand gekomen?

Bekijk de hele serie

Stackbouwers 2

Je ziet Thijs Meeuwsen en Joep ten Hove, bekend geworden als de Bucket Boys, met hun onderneming Frits. Judith Noordzij, vlogger, schrijfster en life coach. Olaf Hussein, oprichter van het gelijknamige kledinglabel. Thomas van der Vlught, online persoonlijkheid, dj, youtuber, presentator en een van de grondleggers van het grootste YouTube kanaal van Nederland: StukTV. En Guillaume Philibert, oprichter van het fashionlabel Filling Pieces. Zij ondernemen ieder op hun eigen manier. Zij ondernemen ieder op hun eigen manier. Wat maakt hen succesvol?

Stackbouwers 1

Hier maak je kennis met Monica Geuze, gestart als vlogger maar ook presentator, auteur en DJ. Joel Beukers, life style coach en fitness-goeroe. Julie & Marie Reinders, bekend van het kledingmerk Reinders. Jack $hirak, muziekproducent. En Danique Bossers, een echte Girl Boss, oprichter van het merk Most Wanted en auteur. Wat drijft deze ondernemers? En hoe zijn zij zo succesvol geworden?

KVK Beyond Business

Abonneer je ook op KVK Beyond Business. Hét kanaal van KVK met video’s over ondernemen die net iets verder gaan. Waar we dieper in de wereld van het ondernemen duiken om jou te inspireren en te helpen. Ondernemers gaan uitdagingen aan, geven waardevolle tips en geven een kijkje in de keuken. Elke woensdag om 15:00 uur staat er een nieuwe video online.

Social media