Komt deze e-mail wel echt van KVK?

Heb je een e-mail ontvangen en twijfel je of deze wel echt van KVK komt? Neem telefonisch contact met ons op via 088 585 1585.

Phishing?

Wees altijd voorzichtig met het direct beantwoorden van, of doorklikken vanuit digitale berichten. Wees alert op phishing-mail.

Uitnodiging ontvangen voor deelname aan onderzoek?

KVK onderzoekt regelmatig hoe ondernemers over bepaalde onderwerpen denken en hoe zij de dienstverlening van KVK ervaren. Hiervoor werken we samen met onafhankelijke onderzoeksbureaus Totta Research en DVJ Insights.

Heb je een uitnodiging voor een onderzoek ontvangen en twijfel je of deze namens KVK is verstuurd? Controleer dan nauwkeurig of de uitnodiging verzonden is vanuit een e-mailadres eindigend met:

  • @e.kvk.nl
  • @onderzoek.kvk.nl
  • @ondernemerspanel.kvk.nl

KVK gebruikt ook het e-mailadres KVKonderzoek@dvjresearchgroup.com voor onderzoek naar je mening over KVK. Dit onderzoek wordt ieder kwartaal in opdracht van KVK uitgevoerd.

Krijg je een uitnodiging voor onderzoek uit naam van KVK van een ander domein? Dan is het mogelijk een phishing e-mail. Je helpt ons de schade van phishing te beperken door deze e-mail door te sturen naar valse-email@kvk.nl.

Nieuwsbrief of servicebericht ontvangen van KVK?

Ontvang je een KVK-nieuwsbrief of servicebericht van KVK en twijfel je of het bericht echt door KVK is verstuurd? Controleer dan nauwkeurig of het verzonden is vanuit een e-mailadres eindigend met:

  • @e.kvk.nl
  • @kvk.nl

Heb je op onze website digitaal een wijziging doorgegeven, waarbij meerdere personen bij de digitale ondertekening betrokken zijn? Dan krijgen de betrokkenen een e-mailbericht van de volgende afzender:

  • noreply@ondertekening.kvk.nl

Heeft het bericht een andere afzender? Dan is het mogelijk een phishing e-mail. Je helpt ons de schade van phishing te beperken door deze e-mail door te sturen naar valse-email@kvk.nl.

Factuur ontvangen van KVK?

Controleer de echtheid van je factuur.

Wil je meer weten over factuurfraude? Lees meer over spookfacturen.

InfoPage