UWV

Mensen zijn op hun best als ze met werk kunnen deelnemen aan de maatschappij. De maatschappij functioneert het best als zoveel mogelijk mensen er met werk aan deelnemen. Het is onze missie om, samen met onze partners, verschil te maken door werken voor mensen te bevorderen.

We bieden nieuw perspectief om werken en deelname aan de maatschappij te bevorderen. We interesseren ons in klanten en behandelen ze met respect. Met de belofte ‘Werk boven uitkering’ zijn we helder over onze beloften én verwachtingen. We zijn trots op de resultaten die we samen met onze publieke en private partners behalen.

We kunnen onze taken niet alleen uitvoeren. We zoeken constant de samenwerking met gemeenten, werkgevers, wetenschappers, klanten en experts.

UWV zoekt in de 35 arbeidsmarktregio’s actief de samenwerking met gemeenten op. We richten ons daarbij op het ondersteunen van elkaars dienstverlening, het benutten van elkaars expertise en het gezamenlijk uitvoeren van activiteiten.

Werkgevers zijn onze onmisbare partners om klanten aan een baan te kunnen helpen. Samen met gemeenten richten we voor 35 arbeidsmarktregio’s Werkgeversservicepunten in. We focussen ons meer en meer op het aan het werk helpen van werkzoekenden die extra ondersteuning nodig hebben. Bezoek onze website: www.uwv.nl.

InfoPage