KVK Start Events

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events. Het eerstvolgende event vindt in december plaats. Meld je nu alvast vrijblijvend aan.

Begin met een voorsprong

Begin met een voorsprong

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers.

KVK Start Event

Het eerstvolgende event vindt in december plaats. Zodra er meer bekend is over de datum en het thema, vind je dat hier terug.

Tips en inspiratie

Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden. Samen met tips en inspiratie om direct toe te passen binnen je bedrijf.

KVK Start Events

Het starten van een eigen bedrijf is niet alleen spannend en leuk, maar brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens de KVK Start Events geeft KVK antwoord op al je vragen rondom de start van je bedrijf. Denk aan onderwerpen als belastingen en administratie, online ondernemen, marketing en financiën.

Terugkijken KVK Start Event 4 juli | Veilig online ondernemen

Veelgestelde vragen

De KVK Start Events zijn evenementen die we organiseren om iedereen die droomt van een eigen bedrijf en net gestarte ondernemers te helpen met de vragen waarmee ze rondlopen. Tijdens de events geven we praktische tips en inspiratie die ondernemers goed kunnen gebruiken in de eerste fase van het ondernemerschap.

De aanmelding voor de KVK Start Events geeft je toegang tot alle start events die KVK organiseert. Je hoeft je dus maar één keer aan te melden. Via e-mail houden we je op de hoogte van de data waarop de events plaatsvinden.

We zijn bezig om ook weer fysieke events te organiseren. Na aanmelding houden we je hiervan via e-mail op de hoogte.

Wil je geen events meer bijwonen en geen informatie meer ontvangen over de events? Meld je dan af via de afmeldlink in de e-mails die je ontvangt over de events. Kun je een event een keer niet volgen, maar wil je wel de terugkijkvideo ontvangen en informatie over toekomstige events? Dan hoef je je niet af te melden.

Kun je het event een keer niet volgen? Als je de terugkijkvideo wilt ontvangen en informatie over toekomstige events, dan hoef je je niet af te melden.

Het eerstvolgende event vindt na de zomer plaats. Na aanmelding houden we je via e-mail op de hoogte van het programma.

De KVK Start Events zijn voor mensen die een eigen bedrijf willen beginnen en voor net gestarte ondernemers.

Ja, na aanmelding krijg je gratis toegang tot de events.

Ja, de events zijn achteraf terug te kijken. Als je je aanmeldt, houden we je hierover via e-mail op de hoogte.

Tijdens de KVK Start Events zitten KVK-adviseurs voor je klaar voor jouw persoonlijke ondernemersvragen. Die kun je stellen via chat of telefoon (0800-21 17).