KVK Start Events

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events op dinsdag 4 juli 2023. Tijdens dit event staat het onderwerp veilig online ondernemen centraal.

Begin met een voorsprong

Begin met een voorsprong

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers.

KVK Start Event op 4 juli

Op dinsdag 4 juli hebben we het in een online event over veilig online ondernemen. Van online betalingen en social media tot en met het beschermen van gegevens en gehackt worden.

Tips en inspiratie

Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden. Samen met tips en inspiratie om direct toe te passen binnen je bedrijf.

KVK Start Event over veilig online ondernemen

Dinsdag 4 juli 2023 | 20.00 – 21.45 uur | online

Het starten van een eigen bedrijf is niet alleen spannend en leuk, maar brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens het KVK Start Event op 4 juli geeft KVK antwoord op al je vragen rondom veilig online ondernemen. Hoe ga je goed om met de persoonsgegevens van je klanten? Hoe zet je social media op een veilige manier in? En wat doe je als je gehackt wordt?

In het eerste gedeelte van de uitzending praten Rajko Smaak van het Digital Trust Center, Timothy van Laar van marketingbureau ODIV en KVK-adviseur Astrid Feitsma over de basisprincipes van veilig online ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan wachtwoordbeheer, antivirussoftware en het uitvoeren van updates. Daarnaast praten we over veiligheid op social media. Hoe zorg je dat je social media veilig kunt inzetten?

In deel twee van de uitzending praten Martijn Hos (Thuiswinkel.org), webshop-eigenaar Liz Groen en KVK-adviseur Astrid Feitsma over het thema ‘online betalen’. Hoe zorg je ervoor dat online betalingen veilig verlopen, voor zowel jou als je klant? Daarnaast gaan we in op het thema ‘trends en ontwikkelingen’. Welke trends zijn er op het gebied van online ondernemen en hoe speel je hier als starter op in?

 

Rajko Smaak werkt bij het Digital Trust Center, een onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat dat ondernemers helpt met al hun vragen rondom veilig, digitaal ondernemen.

Timothy van Laar is al tien jaar actief in de wereld van online marketing. Sinds drie jaar is hij mede-eigenaar van online marketingbureau ODIV. In 2021 werd Timothy gehackt. Hier hadden hij en zijn bedrijf ruim een half jaar last van. Als ervaringsdeskundige deelt hij de beste tips over online veiligheid.

Martijn Hos werkt bijna twaalf jaar bij Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor webwinkels die in Brussel en Den Haag opkomt voor de belangen van online retailers. Door zijn ervaring weet hij met welke wetten en regels (startende) webshops en online dienstverleners te maken krijgen. Hij deelt zijn kennis over hoe je een veilige webwinkel runt.

Liz Groen is antiek- en vintagehandelaar. Ze verkoopt maandelijks zo'n 50 items via online en fysieke veilinghuizen. Sinds 2022 heeft ze ook een eigen webshop. Vanuit deze ervaringen weet ze als geen ander hoe je ervoor zorgt dat online betalingen veilig verlopen.

Aftermovie KVK Start Event 18 april 2023

Veelgestelde vragen

De KVK Start Events zijn evenementen die we organiseren om iedereen die droomt van een eigen bedrijf en net gestarte ondernemers te helpen met de vragen waarmee ze rondlopen. Tijdens de events geven we praktische tips en inspiratie die ondernemers goed kunnen gebruiken in de eerste fase van het ondernemerschap.

De aanmelding voor de KVK Start Events geeft je toegang tot alle start events die KVK organiseert. Je hoeft je dus maar één keer aan te melden. Via e-mail houden we je op de hoogte van de data waarop de events plaatsvinden.

We zijn bezig om ook weer fysieke events te organiseren. Na aanmelding houden we je hiervan via e-mail op de hoogte.

Wil je geen events meer bijwonen en geen informatie meer ontvangen over de events? Meld je dan af via de afmeldlink in de e-mails die je ontvangt over de events. Kun je een event een keer niet volgen, maar wil je wel de terugkijkvideo ontvangen en informatie over toekomstige events? Dan hoef je je niet af te melden.

Kun je het event een keer niet volgen? Als je de terugkijkvideo wilt ontvangen en informatie over toekomstige events, dan hoef je je niet af te melden.

Het eerstvolgende event is op 4 juli 2023. Na aanmelding houden we je via e-mail op de hoogte van het programma.

De KVK Start Events zijn voor mensen die een eigen bedrijf willen beginnen en voor net gestarte ondernemers.

Ja, na aanmelding krijg je gratis toegang tot de events.

Ja, de events zijn achteraf terug te kijken. Als je je aanmeldt, houden we je hierover via e-mail op de hoogte.

Tijdens de KVK Start Events zitten KVK-adviseurs voor je klaar voor jouw persoonlijke ondernemersvragen. Die kun je stellen via chat of telefoon (0800-21 17).