Tools & platformen

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij jouw onderneming? Met scans, stappenplannen, platformen en diverse tools helpen we je op weg met het regelen van financiering, ondernemerschap, innoveren en internationale handel.

KVK Business Challenge

Wil je zakendoen met grote corporates? Meld je aan op het online platform van de Business Challenge. Hier delen corporates hun vraagstukken en vragen ze ondernemers om hulp. Welke challenge past bij jou?

Doe mee     Meer informatie

Nlgroeit

Nlgroeit helpt ondernemers om de volgende groeistap te zetten en zo de Nederlandse economie te versterken. Ze organiseren events, peer-learning, expertsessies en kun je sparren met mentoren.

Meld je aan     Meer informatie

KVK Krachtmeting

Heb jij het in je om ondernemer te worden en ben jij sterker in ondernemen dan de gemiddelde ondernemer? Doe de KVK Krachtmeting en vergelijk jouw krachten met die van 1.500 anderen.

Doe de test     Meer informatie

KVK Zwaar weer Routewijzer

Zit je in zwaar weer en wil je weten hoe je daar uit kunt komen? Met de KVK Zwaar weer Routewijzer analyseer je anoniem 4 aspecten van jouw onderneming. Zo weet je vandaag al waar je aan toe bent, beperk je de financiële schade, en weet je wat je te doen staat.

Doorloop de routewijzer

Overzicht ondernemen in zwaar weer

Als het minder gaat met je bedrijf, maak je een moeilijke periode door. Dan komen ook allerlei instanties op jouw pad. Ontdek met het overzicht Ondernemen in zwaar weer wat zij doen en wie jou kan helpen.

Gebruik het overzicht     Meer informatie

KVK Export Nieuwe Markten tool

De KVK Export Nieuwe Markten tool helpt jou bij het selecteren van exportmarkten. De tool geeft je een eerste inzicht in de voor jou meest interessante exportlanden.

Gebruik deze tool     Meer informatie

KVK Locatiescan

Jij bent een startende ondernemer en zoekt een geschikte locatie voor je bedrijf. Waar zitten je klanten en wat is de concurrentie? De KVK Locatiescan geeft je snel inzicht. Met de uitkomst maak je een bewuste locatiekeuze of leg je de basis voor een financieel plan.

Maak jouw locatiescan     Meer informatie

KVK Toekomstverkenning

Voor welke economische uitdaging staat jouw gemeente? Een KVK Toekomstverkenning geeft inzicht in de potenties van jouw regio en een basis voor een economisch actieplan. De verkenning is een co-productie van ondernemers, bestuurders, experts en KVK.

Meer informatie

KVK Crowdfunding Scan

Ben je op zoek naar financiering en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die crowdfunding biedt? Met de KVK Crowdfunding Scan kun je zien of deze financieringsvorm bij jou en je plannen past. Beantwoord de 8 vragen en ga aan de slag met de tips.

Doe de scan     Meer informatie

Rekentool inkomstenbelasting 2022

Wil je weten wat de nieuwe belastingtarieven voor jou betekenen? Gebruik dan de Rekentool inkomstenbelasting. Beantwoord een aantal vragen en je ziet direct hoeveel je er in 2022 op voor- of achteruit gaat.

Bereken zelf     Meer informatie

KVK Regiodata

Wil je weten met welke kenmerken jouw gemeente of regio zich kan onderscheiden en profileren? De KVK Regiodata geeft je inzicht in hoe jouw gemeente of regio scoort en helpen bij het kiezen van een ontwikkelingsrichting.

Check jouw regiodata     Meer informatie

Startup Box

Wil je met nieuwe technologie je product of dienst uitbreiden en op de markt zetten? Voor een startup kan het lastig zijn om aan de benodigde financiering te komen. De overheid biedt verschillende regelingen voor ondersteuningen om je op weg te helpen. Met de Startup Box heb je snel toegang tot overheidsregelingen om het risico te verkleinen.

Bekijk de mogelijkheden     Meer informatie

KVK Innovatielab

KVK Innovatielab ontwikkelt innovatieve nieuwe producten, diensten en processen om onze (interne) klanten nog beter te helpen.

Onze projecten     Meer informatie