Connects World

Hoe kom ik aan relevante en betrouwbare zakelijke contacten in het buitenland? Dit is een van de meest gestelde vragen van ondernemers die internationaal ondernemen. Het platform Connects World brengt jou direct in contact met leden van bilaterale kamers van koophandel. De leden zijn actief in meer dan 12 landen. Nederlandse bedrijven krijgen via KVK tot 1 november 2020 gratis toegang tot dit platform.


Meld je hier aan

Online netwerk van bedrijven

Ben jij internationaal actief? Als importeur of exporteur van producten en diensten? Maak een profiel aan en vergroot jouw kansen in het buitenland. Met Connects World ben je zélf in de lead. Jij bepaalt welke bedrijven aan jou worden voorgesteld. Dat werkt via een geavanceerd zoeksysteem. Per zoekopdracht selecteer je wereldwijd de bedrijven die voor jou relevant zijn. Er volgt géén automatische matching.

3 redenen om deel te nemen

  1. Je breidt jouw netwerk uit zonder bemiddeling van (netwerk)organisaties of adviseurs. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je contact opneemt met een ondernemer die voldoet aan jouw zoekprofiel.
  2. Je ontvangt regelmatig interessante informatie over door jouw geselecteerde landen of sectoren en we attenderen jou op relevante diensten van partners.
  3. En niet onbelangrijk, je zet jouw bedrijf in de etalage voor mogelijke nieuwe zakelijke contacten.

Gratis aanmelden

Aanmelden is gratis! Maak een account aan met je bedrijfs- en contactgegevens. Alleen Nederlandse bedrijven melden gratis aan via KVK. Connects World controleert jouw aanmelding bij KVK. Geef aan in welke sectoren je actief bent en wie je als contact zoekt (bijvoorbeeld handelsagent, distributeur, importeur).

Meer informatie

Heb je vragen over internationaal ondernemen of andere netwerken? Bel dan met een KVK-adviseur via 088 585 22 22.

InfoPage