Crowdfunding Scan

Ben je op zoek naar financiering en lijkt crowdfunding je wat? Check via de Crowdfunding Scan of deze financieringsvorm bij jou en je plannen past.

Crowdfunding Scan

Kom eenvoudig te weten of crowdfunding een financieringsvorm is die bij jou en je onderneming past. Geef antwoord op 8 vragen en ga aan de slag met de tips.

Vul de scan in

Waarom de Crowdfunding Scan?

Crowdfunding is een relatief nieuwe financieringsvorm. Via een campagne haal je geld op bij het publiek. Dit vraagt om een eigen aanpak. Daarom is het handig om te weten of crowdfunding bij jou en je onderneming past. Dat kom je te weten als je de scan invult. De scan is zowel voor startende als voor bestaande ondernemers die geld zoeken voor hun plannen.

Wie kan verder helpen?

Heb je na het invullen van de scan nog vragen? Neem dan gratis contact op met de KVK Financieringsdesk. Adviseurs van KVK met financiële kennis beantwoorden je vragen en helpen je op weg. Bel ons op 0800 10 14.

Hoe kun je aan de slag met crowdfunding?

Als je met crowdfunding wilt starten, gebruik dan het KVK Stappenplan crowdfunding en neem contact op met één van de vele crowdfundingplatforms.

Meer informatie

Alternatieve financieringsvormen

Maak een financieel plan

Selecteer je financieringsvorm

InfoPage