KVK Business Challenge

Succesvol zakendoen met grote bedrijven

Wij brengen corporates en mkb'ers op het online innovatieplatform met elkaar in contact om samen innovatieve, nieuwe business te ontwikkelen.

Meld je gratis aan

De voordelen van KVK Business Challenge

Vergroot je zakelijke netwerk en ontwikkel nieuwe business

Ontdek waar corporates naar op zoek zijn. Vind een challenge die bij je past en praat vandaag nog online met innovatiemanagers.

Profiteer van kennis en kapitaal van corporates

Jij hebt goede ideeën, corporates hebben implementatiekracht en budget. Ontdek via chat hoe jullie kunnen samenwerken.

Leer van de ervaringen van andere ondernemers

De online community bestaat inmiddels uit 100 corporates, 7.500 enthousiaste innovatieve mkb/zzp'ers én 500 succesvolle contacten.

Kom gemakkelijk in contact met corporates

KVK Business Challenge brengt corporates en mkb/zzp-ondernemers online én fysiek met elkaar in contact om samen innovatieve, nieuwe business te ontwikkelen. Wil jij meer omzet en groei? En denk je dat jouw bedrijf een bijdrage kan leveren aan de uitdagingen waar corporates tegenaan lopen? Ga dan de challenge aan en wie weet zit jij straks aan tafel met een van de deelnemende bedrijven. Elke maand staan er weer nieuwe challenges online.

Stel je eens voor dat je samen met een corporate werkt aan een van de uitdagingen van de toekomst. Bijvoorbeeld op het gebied van water, gezondheid, voedsel, connectiviteit of energie. Je draagt bij aan een oplossing en brengt tegelijkertijd je (nieuwe) business in een stroomversnelling. Klinkt goed, toch?

Misschien is het een droom die nu nog ver weg lijkt, omdat je de kans nog niet zag. Als mkb’er heb je vaak niet de middelen die corporates wel hebben: een groot budget, uitgebreid netwerk en een enorme implementatiekracht. KVK Business Challenge brengt je in contact met corporates die zoeken naar innovatieve oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. Het is dé kans om zaken te doen met grotere bedrijven en je idee werkelijkheid te maken. Word jij gekozen? Dan krijg je begeleiding om je project daadwerkelijk af te ronden én geld eraan te verdienen.

Meld je aan

Heb je al een account? Log dan hier in.
Or view this page in English.

Zakendoen op het hoogste niveau?

Stap in de voetsporen van je collega-mkb’ers

Bram Bloks is oprichter en mede-eigenaar van de jonge IT start-up LaunchAI. Hij zag in KVK Business Challenge dé uitgelezen kans op nieuwe business. Een goede voorbereiding, balans in het gesprek en creativiteit brachten hem aan tafel bij KPN en de Politie.

"Als jonge ondernemer moet je jezelf nog in de markt bewijzen."

"Dat is zo goed aan KVK Business Challenge: je komt met corporates in contact, kunt laten zien wie je bent, welke kwaliteit je levert en dat je waarmaakt wat je beweert.”, vertelt Bram.

Ook Studio Mango, van ondernemer Paul Hendrikx, kwam via KVK Business Challenge bij een grote corporate binnen. Univé postte de challenge: ‘een manier om de ±2000 woningbranden per jaar die een schoorsteenbrand als oorzaak hebben te voorkomen’. Studio Mango pitchte hun idee en werkte samen met 2 andere mkb-bedrijven aan de oplossing voor Univé’s challenge.

"Bij corporates kwamen we steeds op het verkeerde niveau en de verkeerde plek binnen."

Zoek je net als Bram Bloks naar manieren om jezelf als startup in de markt te zetten? Of heb je net zo’n innovatief idee als Paul Hendrikx? En kun je wel wat hulp gebruiken om zichtbaar te worden voor grote corporates? Meld je dan aan.

Artikelen over KVK Business Challenge