Doe jij binnenkort zaken met een corporate?

KVK Business Challenge

De tweede helft van 2019 zit weer boordevol kansen op new business en samenwerkingen. Meld je aan en krijg als eerste bericht van nieuwe challenges. Aanmelden is 100% gratis en geheel vrijblijvend.

Vind een challenge
Addventured logo

KVK Business Challenge laat zien waar corporates naar op zoek zijn

Hoe maak jij jezelf zichtbaar voor grote corporates? KVK Business Challenge helpt je hierbij, door ondernemers en corporates aan elkaar te verbinden. Grote bedrijven als KPN, T-Mobile en BDO plaatsen hun challenges op ons online platform. Jij kan daarop inloggen, online vragen stellen en je ideeen pitchen. Meld je dus direct aan en bekijk direct of er een challenge voor jou tussen zit.

Van aanmelden tot zakendoen

Zo doe je mee

Meedoen is eenvoudig. De challenges staan 6 weken online en je kunt op ieder moment starten. Heb je het webinar gemist? Dan kun je die op het platform rustig terug kijken. Bekijk het volledige programma hier.

Vanaf het moment dat de nieuwe challenges online staan, kun je in de eerste twee weken online vragen stellen. Deze worden in het webinar dat na week 2 plaatsvindt beantwoord. In de week 3 t/m 6 kun je chatten met de corporates en je ideeën bij hen pitchen. Na week 6 kiest de corporate een aantal ondernemers om live verder mee te praten.Tijdlijn tijdens de KVK Business Challenge

"Luuk zoekt een markt, T-Mobile heeft een markt"

T-Mobile kwam via KVK Business Challenge in contact met Luuk Stultiens, van ID&. Met zijn idee – SMILER- waarbij smartphones rechtstreeks beeld en geluid delen, zijn ze intussen een heel eind. “Vanuit een corporate bekeken, ben ik vanuit Futurelab al een vreemde druif maar iD& is duizend keer flexibeler dan ik. De vergelijking olietanker en motorboot is zeer accuraat.”

Ook Paul Hendrikx, van Studio Mango kwam via de KVK Business Challenge binnen bij een grote corporate. Bij Univé. Hij vond een manier om schoorsteenbranden te voorkomen.

Vind een challenge

Maak kennis met KVK Business Challenge