KVK Business Challenge

Succesvol zakendoen met grote bedrijven

Wij brengen corporates en mkb'ers op het online innovatieplatform met elkaar in contact om samen innovatieve, nieuwe business te ontwikkelen.

Meld je gratis aan

De voordelen van KVK Business Challenge

Vergroot je zakelijke netwerk en ontwikkel nieuwe business

Ontdek waar corporates naar op zoek zijn. Vind een challenge die bij je past en praat vandaag nog online met innovatiemanagers.

Profiteer van kennis en kapitaal van corporates

Jij hebt goede ideeën, corporates hebben implementatiekracht en budget. Ontdek via chat hoe jullie kunnen samenwerken.

Leer van de ervaringen van andere ondernemers

De online community bestaat inmiddels uit 100 corporates, 8.000 enthousiaste innovatieve mkb/zzp'ers én 500 succesvolle contacten.

Vind nieuwe samenwerkingen met grote bedrijven

Hoe vergroot je je zakelijke netwerk en ontwikkel je nieuwe business? KVK Business Challenge biedt zzp'ers en mkb'ers de mogelijkheid om in contact te komen met innovatiemanagers van grote bedrijven. Elke maand presenteren grote bedrijven nieuwe uitdagingen op het platform. Maar hoe pak je dit aan? En wat leveren de challenges jou op?

Business Bouwers

Strak voorbereid of spontaan op de koffie? Hoe zou jij je presenteren bij een groot bedrijf? In de serie Business Bouwers vertellen deelnemers van KVK Business Challenge hoe zij deze samenwerking hebben ervaren. Bekijk samen met presentatrice Margreet Reijntjes welke valkuilen de ondernemers tegenkwamen en welke tips ze voor andere ondernemers hebben.

Bekijk de hele serie

Klaar om de uitdaging met grote bedrijven aan te gaan? Doe mee met KVK Business Challenge en ontdek nieuwe ondernemerskansen. Aanmelding is gratis én vrijblijvend.

Meld je aan

Heb je al een account? Log dan hier in.
Or view this page in English.