Doe jij binnenkort zaken met een corporate?

KVK Business Challenge

De tweede helft van 2019 zit weer boordevol kansen op nieuwe business en samenwerkingen. Meld je aan en krijg als eerste bericht van nieuwe challenges. Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend.

Vind een challenge
Addventured logo

Korting Amsterdam Capital Week voor deelnemers KVK Business Challenge

Van 23 t/m 25 september kun je als ambitieuze ondernemer terecht in het Amsterdam Capital House in Amsterdam. Tijdens deze 3 dagen heb je de mogelijkheid om inspiratie op te doen, kennis te delen, connecties te maken en co-creaties op te zetten. Onder andere via een speciaal KVK Business Challenge event over groei en innovatie op 24 september. Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan voor KVK Business Challenge en koop je ticket met 15% korting.

KVK Business Challenge laat zien waar corporates naar op zoek zijn

Hoe maak jij jezelf zichtbaar voor grote corporates? KVK Business Challenge helpt je hierbij, door ondernemers en corporates aan elkaar te verbinden. Grote bedrijven als KPN, T-Mobile en BDO plaatsen hun challenges op ons online platform. Jij kan daarop inloggen, online vragen stellen en je ideeën pitchen. Meld je dus direct aan en bekijk direct of er een challenge voor jou tussen zit.

Heb je al een account? Log dan hier in (Or view this page in English).

Van aanmelden tot zakendoen

Luuk zoekt een markt, T-Mobile heeft een markt

T-Mobile kwam via KVK Business Challenge in contact met Luuk Stultiens, van ID&. Met zijn idee – SMILER- waarbij smartphones rechtstreeks beeld en geluid delen, zijn ze intussen een heel eind. “Vanuit een corporate bekeken, ben ik vanuit Futurelab al een vreemde druif maar iD& is duizend keer flexibeler dan ik. De vergelijking olietanker en motorboot is zeer accuraat.”

Ook Paul Hendrikx, van Studio Mango kwam via de KVK Business Challenge binnen bij een grote corporate. Bij Univé. Hij vond een manier om schoorsteenbranden te voorkomen.

Vind een challenge

Maak kennis met KVK Business Challenge