In 6 weken naar succesvolle samenwerkingen

KVK Business Challenge brengt corporates en mkb’ers online én fysiek met elkaar in contact om samen innovatieve, nieuwe business te ontwikkelen.

Data om niet te missen

Het najaar van 2019 staat weer boordevol mooie challenges, events en thema's. Zet de volgende data vast in je kalender:

  • Nieuwe challenges online
    We werken voor deze editie samen met Amsterdam Capital House. Doe mee en meld je nu aan voor KVK Business Challenge.

  • 9 september - Het webinar
    Corporates beantwoorden vragen die gesteld zijn op het online platform. Meld je op tijd aan, om alles te weten te komen over de challenges.

Welke challenge past bij jou?

Een succesvolle deelname aan KVK Business Challenge levert jou een nieuwe opdracht en/of relatie op en voor de corporate is het de weg naar een oplossing. Volop nieuwe kansen op samenwerkingen. Regelmatig publiceren we nieuwe challenges online. Meld je wel vast aan, zodat je al eerste op de hoogte bent.

Aanmelden

Heb je al een account? Log dan hier in (Or view this page in English).

Beschikbare challenges

Geef kandidaten meer regie over eigen data

BeljonWesterterp wil kandidaten meer 'in de lead 'laten zijn over hun data. Niet alleen moeten zij kunnen zien wat ermee gebeurt, ze zouden ook zelf wijzigingen moeten kunnen aanbrengen in bijvoorbeeld hun CV. Ook het verrijken van hun profiel (referenties, assessments etc.) moet mogelijk zijn.

Efficienter vergaderen

Voor de Nationale Politie is het met een groot personeelsbestand en veel locaties een uitdaging om op een efficiënte wijze overleg te voeren. Uiteraard wordt virtueel vergaderen toegepast, maar het face-to-face ontmoeten blijft belangrijk. Hoe kan reistijd zoveel mogelijk geminimaliseerd worden en eventueel samen rijden bevorderd worden? Dit in het licht van duurzaamheid.

Verbeter medische katheters

Boston Scientific zoekt alternatieve oplossingen om de PTFE binnenzijde van katheters en medische instrumenten te vervangen. De nieuwe oplossing moet een lage weerstand hebben, robuust en makkelijk toepasbaar zijn en tegen lage kostprijs te produceren. De producten moeten gesteriliseerd kunnen worden en natuurlijk duurzaam zijn.

Digitale inspecties & Management tools

Inspectie van werken in de civiele, water en energie technische sector zijn complex en moeilijk te plannen. Hoe kan Witteveen+Bos hun bouwkundige inspectiemethoden digitaliseren en automatiseren én toegevoegde waarde leveren voor experts.

Netten om vliegtuigvracht

In de luchtvracht wordt de lading op een pallet door middel van netten vastgesnoerd. Dit kost tijd. Teveel tijd. Daarom is Swissport hiervoor op zoek naar een alternatief.
Zij zoeken hulp van innovatieve ondernemers om het inefficiënte nettingproces te verbeteren. Met name daar waar het gaat om de benodigde tijd en handelingen.

InfoPage