KVK helpt je groeien

Als je bedrijf groeit, wordt je team groter en je bedrijf complexer. Wij kunnen je daarbij helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een intake met onze adviseurs.

Meld je aan
KVK helpt je groeien

Hoe we jou helpen groeien

Inzicht in jouw uitdagingen

We delen tools, advies, artikelen en e-mailseries, die jou helpen je groeivaardigheden te ontwikkelen, en je inspireren de volgende groeistap te zetten.

Online en fysieke events

We organiseren events met gelijkgestemde ondernemers, om ervaringen te delen, van elkaar te leren, uitdagingen te bespreken en een sterk netwerk te bevorderen.

Leer van ondernemers

Via een intake met een van onze adviseurs kijken we naar jouw groei-uitdagingen, en zoeken we een ervaren ondernemer die jou gratis kan ondersteunen.

Grip op bedrijfsgroei

Bedrijfsgroei vindt bijna altijd plaats volgens een aantal vaste fases. In deze fases loopt bijna iedere ondernemer tegen dezelfde uitdagingen aan. Inzicht in waar jij op dit moment staat en welke uitdagingen de volgende fases met zich meebrengen, helpt je kansen te herkennen en benutten.

KVK helpt je groeien

Heb je ambitie om te groeien? Of het nou in omzet, personeel of bedrijfsactiviteiten is, wij ondersteunen je bij jouw persoonlijke groei-ambitie. Dit doen we op verschillende manieren, zoals e-mailseries, persoonlijk advies, een vrijblijvend intakegesprek of door je in contact te brengen met andere ervaren ondernemers. Wat je groeivraag ook is, wij helpen je bij het antwoord.

Leer van andere ondernemers

We organiseren regelmatig online peer-to-peersessies, geleid door ervaren ondernemers die hun expertise delen op het gebied van leiderschap, financiën, strategie en sales en marketing. Je gaat in gesprek met zes tot acht mede-ondernemers over jullie uitdagingen. De sessies duren ongeveer zestig tot negentig minuten, en deelname is gratis.

Heb jij een bedrijf met minimaal twee medewerkers, en vind je het interessant om met mede-ondernemers te sparren en van elkaar te leren? Een overzicht van de geplande sessies vind je op onze eventpagina.